Lirik lagu Ria Fitria Nista
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Cenah Jangji Suci

Rek Manjang Langgeng Abadi
Rasana Kaasih
Moal Rek Udar Pasini
Boro Diri Pasrah
Rek Sumerah Ka Salira
Teu Sangka Anjeun Geuning Sulaya..


Tapi Na Kiwari
Sanggeus Asih Matri Ati
Najan Nyiksa Diri
Taya Datang Datang Deui
Ninggalkeun Mamanis
Nu Robah Jadi Rurumit
Nyeuri, Nyeuri Tur Peurih Na Ati..


Nista, Anjeun Nista Taya Pisan Papadana
Tega Nyebarkeun Peurah Kacinta

Nista, Anjeun Nista Taya Pisan Papadana
Nggeus Nyiptakeun Naraka Asmara...

Kanyeuri, Kapeurih,
Kana Kabohongan Cinta
Teu Weleh, Karasa
Nyiksa Dina Jero Dada

Ka..nyeuri, Kapeurih,
Kana Kabohongan Cinta
Teu Weleh, Karasa
Peurih Kana Jero Ati

Batin Ceurik Tur Nalangsa
Tunggara Taya Pisan.. Kendatna...


Tapi Na Kiwari
Sanggeus Asih Matri Ati
Najan Nyiksa Diri
Taya Datang-datang Deui
Ninggalkeun Mamanis
Nu Robah Jadi Rurumit
Nyeuri, Nyeuri Tur Peurih Na Ati..

Nista, Anjeun Nista, Taya Pisan Papadana
Tega Nyebarkeun Peurah Kacinta

Nista Anjeun Nista, Taya Pisan Papadana
Nggeus Nyiptakeun Naraka Asma..ra...

Kanyeuri, Kapeurih,
Kana Kabohongan Cinta
Teu Weleh, Karasa,
Nyiksa Dina Jero Dada

Ka..nyeuri, Kapeurih,
Kana Kabohongan Cinta
Teu Weleh, Karasa
Peurih Kana Jero Ati

Batin Ceurik Tur Nalangsa
Tunggara Taya Pisan.. Kendatna...

Ka..nyeuri, Kapeurih,
Kana Kabohongan Cinta
Teu Weleh, Karasa
Nyiksa Dina Jero Dada

Ka..nyeuri, Kapeurih,
Kana Kabohongan Cinta
Teu Weleh, Karasa,
Peurih Kana Jero Ati

Batin Ceurik, Tur Nalangsa
Tunggara Taya Pisan.. Kendatna...

Kanyeuri, Kapeurih,
Kana Kabohongan Cinta
Teu Weleh, Karasa
Nyiksa Dina Jero Dada

Ka..nyeuri, Kapeurih,
Kana Kabohongan Cinta
Teu Weleh, Karasa
Peurih Kana Jero Ati

Batin Ceurik Tur Nalangsa
Tunggara Taya Pisan.. Kendatna...
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Nista Ria Fitria, lirik lagu Ria Fitria Nista, lirik Nista Ria Fitria, lirik Ria Fitria Nista, Kumpulan lirik lagu Ria Fitria terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Ria Fitria terlengkap, Download Lirik Lagu Nista Ria Fitria, Chord dan Lirik Lagu Nista Ria Fitria, Terjemahan Lirik Lagu Nista Ria Fitria,Ria Fitria Dangdut - Lirik Lagu Nista, Profil Ria Fitria dan Lagu Nista, Genre Dangdut - Lirik Lagu Nista Ria FitriaNista
  Ria Fitria   Writed by Admin  11250x     Wednesday, 09-03-2022
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Nista Ria Fitria,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram