Lirik lagu Ria Fitria Nista
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Cenah Jangji Suci

Rek Manjang Langgeng Abadi
Rasana Kaasih
Moal Rek Udar Pasini
Boro Diri Pasrah
Rek Sumerah Ka Salira
Teu Sangka Anjeun Geuning Sulaya..


Tapi Na Kiwari
Sanggeus Asih Matri Ati
Najan Nyiksa Diri
Taya Datang Datang Deui
Ninggalkeun Mamanis
Nu Robah Jadi Rurumit
Nyeuri, Nyeuri Tur Peurih Na Ati..


Nista, Anjeun Nista Taya Pisan Papadana
Tega Nyebarkeun Peurah Kacinta

Nista, Anjeun Nista Taya Pisan Papadana
Nggeus Nyiptakeun Naraka Asmara...

Kanyeuri, Kapeurih,
Kana Kabohongan Cinta
Teu Weleh, Karasa
Nyiksa Dina Jero Dada

Ka..nyeuri, Kapeurih,
Kana Kabohongan Cinta
Teu Weleh, Karasa
Peurih Kana Jero Ati

Batin Ceurik Tur Nalangsa
Tunggara Taya Pisan.. Kendatna...


Tapi Na Kiwari
Sanggeus Asih Matri Ati
Najan Nyiksa Diri
Taya Datang-datang Deui
Ninggalkeun Mamanis
Nu Robah Jadi Rurumit
Nyeuri, Nyeuri Tur Peurih Na Ati..

Nista, Anjeun Nista, Taya Pisan Papadana
Tega Nyebarkeun Peurah Kacinta

Nista Anjeun Nista, Taya Pisan Papadana
Nggeus Nyiptakeun Naraka Asma..ra...

Kanyeuri, Kapeurih,
Kana Kabohongan Cinta
Teu Weleh, Karasa,
Nyiksa Dina Jero Dada

Ka..nyeuri, Kapeurih,
Kana Kabohongan Cinta
Teu Weleh, Karasa
Peurih Kana Jero Ati

Batin Ceurik Tur Nalangsa
Tunggara Taya Pisan.. Kendatna...

Ka..nyeuri, Kapeurih,
Kana Kabohongan Cinta
Teu Weleh, Karasa
Nyiksa Dina Jero Dada

Ka..nyeuri, Kapeurih,
Kana Kabohongan Cinta
Teu Weleh, Karasa,
Peurih Kana Jero Ati

Batin Ceurik, Tur Nalangsa
Tunggara Taya Pisan.. Kendatna...

Kanyeuri, Kapeurih,
Kana Kabohongan Cinta
Teu Weleh, Karasa
Nyiksa Dina Jero Dada

Ka..nyeuri, Kapeurih,
Kana Kabohongan Cinta
Teu Weleh, Karasa
Peurih Kana Jero Ati

Batin Ceurik Tur Nalangsa
Tunggara Taya Pisan.. Kendatna...
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Nista Ria Fitria, lirik lagu Ria Fitria Nista, lirik Nista Ria Fitria, lirik Ria Fitria Nista, Kumpulan lirik lagu Ria Fitria terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Ria Fitria terlengkap
  Ria Fitria   Writed by Admin  453x     Wednesday, 09-03-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram