Lirik lagu Ari Batara Dua Lalaki
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Anjeun Lalaki Kuring Lalaki
Pada Mikaharti Boga Dirina
Kembang Nu Jadi Impian
Tos Lami Mapaes Ati
Duh Diri Micinta
Pasti Sarua Miboga Cinta
Pada Mikahayang Tur Metik Atina
Iraha Bakal Laksana
Rek Metik Kembang Katresna
Nu Jadi Ceungceuman

Diri Nandangan Ka Siksa
Gering Pikir Ngalanglayung
Horeng Micinta Nu Sama
Asa Teu Walakaya

Anjeun Nu Jadi Rebutan
Antara Dua Lalaki
Nu Sami Sami Micinta
Kadiri Salira

Rasana Diri Geus Teu Daya
Akang Micinta Anjeuna
Harepan Ngan Ukur Harepan
Nu Ayeuna Ngan Tinggal Lamunan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Dua Lalaki Ari Batara, lirik lagu Ari Batara Dua Lalaki, lirik Dua Lalaki Ari Batara, lirik Ari Batara Dua Lalaki, Kumpulan lirik lagu Ari Batara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Ari Batara terlengkap
  Ari Batara   Writed by Admin  355x     Friday, 10-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram