Lirik lagu Jihan Audy Prei Kanan Kiri
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Yen Wes Tresno Paite Kopi Rasane Legi
Yen Wes Tresno Rasane Koyo Ngimpi
Nadyan Kahanan Tetep Dilakoni
Mepet Kowe Wes Adem Rasaning Ati

Yen Wes Tresno Maju, Lurus Prei Kanan Kiri
Yen Wes Tresno Abot, Entheng Kudu Di Lakoni
Ra Usah Menggok Lan Nyawang Mburi
Ati Mantep Bakal Sido Rabi

Yen Pancen Jodo Ra Nyawang Bondo Donyo
Podo Tresnane Nompo Anane Lan Nrimo

Ra Usah Kesuwen Ndang Nyebar Undangan
Dirameni Dangdutan Podo Lungguh Jejer
Neng Mantenan

Yen Pancen Tresno Rasah Kakean Haluan
Ra Usah Ragu Mergo Kahanan
Prei Kanan Kiri

Ucapne Janji Yen Sido Mantenan
Lan Bakal Bebrayan
Rasah Menggak Menggok
Jodomu Mesti Tekan

Yen Wes Tresno Paite Kopi Rasane Legi
Yen Wes Tresno Rasane Koyo Ngimpi
Nadyan Kahanan Tetep Dilakoni
Mepet Kowe Wes Adem Rasaning Ati

Yen Wes Tresno Maju Lurus Prei Kanan Kiri
Yen Wes Tresno Abot Entheng Kudu Di Lakoni
Ra Usah Menggok Lan Nyawang Mburi
Ati Mantep Bakal Sido Rabi

Yen Pancen Jodo Ra Nyawang Bondo Donyo
Podo Tresnane Nompo Anane Lan Nrimo
Ra Usah Kesuwen Ndang Nyebar Undangan
Dirameni Dangdutan Podo Lungguh Jejer
Neng Mantenan

Yen Pancen Tresno Rasah Kakean Haluan
Ra Usah Ragu Mergo Kahanan
Prei Kanan Kiri

Ucapne Janji Yen Sido Mantenan
Lan Bakal Bebrayan
Rasah Menggak Menggok
Jodomu Mesti Tekan

Yen Wes Tresno Paite Kopi Rasane Legi
Yen Wes Tresno Rasane Koyo Ngimpi
Nadyan Kahanan Tetep Dilakoni
Mepet Kowe Wes Adem Rasaning Ati

Yen Wes Tresno Maju Lurus Prei Kanan Kiri
Yen Wes Tresno Abot Entheng Kudu Di Lakoni
Ra Usah Menggok Lan Nyawang Mburi
Ati Mantep Bakal Sido Rabi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Prei Kanan Kiri Jihan Audy, lirik lagu Jihan Audy Prei Kanan Kiri, lirik Prei Kanan Kiri Jihan Audy, lirik Jihan Audy Prei Kanan Kiri, Kumpulan lirik lagu Jihan Audy terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Jihan Audy terlengkap
  Jihan Audy   Writed by Admin  280x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram