Syahiba Saufa   Writed by Admin
Mas.. Aku Pingin Cerito Tentang Kita Berdua Wong Tuoku Ora Setuju Yen Kowe Lan Aku Bersatu.. Kondomu Marang Aku Kuwe Bakal Berjuang Pengengatku Marang Sliramu Ojo Sampek.. Salah Dalan Reff : Aku Ra Mundur Dik.. Read »
  Syahiba Saufa   Writed by Admin
Waktu Kembang Mawar Mekar Mbarengi Ati Kang Wis Tambar Cinta Suci Kang Sing Kebales Koyo Koyo Ati Loro Sesigar Sopo Wonge Sing Kantru-kantru Loro Siji Krosone Sewu Gelang Alit Ring Driji Kiwo Kembang Mawar Digowo Won.. Read »
  Syahiba Saufa Ft James Ap   Writed by Admin
Kadung Biso Milih Bangur Sun Dewekan Timbang Keloronan Keroso Dewekan Mergane Kurang Perhatian Hang Isun Karepno Bengen Nrimo Riko Melek Lan Merem Isun Biso Tentrem Susah Seneng Di Songgo Bareng Ojo Salah Paham So.. Read »
  Syahiba Saufa   Writed by Admin
Gerajagan Banyuwangi, Saben Dino Sing Tau Sepi Lanang Wadon Hang Nekani, Ngilangaken Susahe Ati Lungguh Ring Pasir-pasiran, Sembur-semburan Geredhoan Nggredhoni Ombak Playonan, Lanang Wadon Uber-uberan Gandheng Ta.. Read »
  Syahiba Saufa   Writed by Admin
Bengen Mulo Ono Roso Welas Nong Njero Ati Tapi Saiki Wis Nono Cerito Wis Ilang Wis Kadung Riko Ajurno Angen Sun Kebendung Luntur Welas Isun Iki Mergo Riko Myakne Wis Myakne Isun Hang Nyingkreh Ojo Takon Takon Yoro Wela.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play