Syahiba Saufa   Writed by Admin
Gerajagan Banyuwangi, Saben Dino Sing Tau Sepi Lanang Wadon Hang Nekani, Ngilangaken Susahe Ati Lungguh Ring Pasir-pasiran, Sembur-semburan Geredhoan Nggredhoni Ombak Playonan, Lanang Wadon Uber-uberan Gandheng Ta.. Read »
  Syahiba Saufa   Writed by Admin
Bengen Mulo Ono Roso Welas Nong Njero Ati Tapi Saiki Wis Nono Cerito Wis Ilang Wis Kadung Riko Ajurno Angen Sun Kebendung Luntur Welas Isun Iki Mergo Riko Myakne Wis Myakne Isun Hang Nyingkreh Ojo Takon Takon Yoro Wela.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play