Lirik lagu Nella Kharisma Bojo Keplese
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wes Tak Retak-retakne
Wes Tak Takokne-takokne
Nyatane Koncomu Do Meneng Wae

Nyatane Kowe Preman
Gak Doyan Pegawean
Sedino Dino Mung Seneng Keluyuran

Wes Tak Tutup Tutupi
Wes Tak Rapet Rapeti
Nyatane Kowe Malah Soyo Ndadi

Rupo Pancene Ganteng
Ketoro Kantong Anteng
Tibane Mung Gawe Endasku Puyeng


Ku Nyambut Gawe Nggolekne Kowe
Tapi Kowe Malah Soyo Kleja Kleje
Macakmu Dukun, Mangano Sabun
Wes Ra Kuat Ngempet, Aku Trimo Goodbye

Aku Wong Lanang Ganteng, Isih Akeh Sing Ngantri
Perawan Rondo Ngenteni, Kabeh Podho Njaluk Rabi
Cukupo Tak Kedepi, Mesti Kintil Ora Bali
Ra Percoyo Njajalo, Mesthi Wae Kowe Keki

Kowe Kegeden Ge-er, Nganti Koyo Wong Kenthir
Awak Kebak Tatoan, Gambar Naga, Gambar Ulo
Ulo Ulo Sawung, Lakumu Yo Panggah Joko
Dhisik Dikandani, Tapi Aku Ra Percoyo

Aku Kok Pasangi Pati Geni Telung Dino
Ilmu Dukun Jowo Mandine Tang Puluh Dino
Gawe Buluh Perindu Ben Aku Rindu Padamu
Sekarang Konangan Terlanjur Dadi Bojomu

Ku Nyambut Gawe Nggolekne Kowe
Tapi Kowe Malah Soyo Kleja Kleje
Macakmu Dukun, Mangano Sabun
Wes Ra Kuat Ngempet, Aku Trimo Goodbye

Aku Wong Lanang Ganteng, Isih Akeh Sing Ngantri
Perawan Rondo Ngenteni, Kabeh Podho Njaluk Rabi
Cukupo Tak Kedepi, Mesti Kintil Ora Bali
Ra Percoyo Njajalo, Mesthi Wae Kowe Keki

Kowe Kegeden Ge-er, Nganti Koyo Wong Kenthir
Awak Kebak Tatoan, Gambar Naga, Gambar Ulo
Ulo Ulo Sawung, Lakumu Yo Panggah Joko
Dhisik Dikandani, Tapi Aku Ra Percoyo

Aku Kok Pasangi Pati Geni Telung Dino
Ilmu Dukun Jowo Mandine Tang Puluh Dino
Gawe Buluh Perindu Ben Aku Rindu Padamu
Sekarang Konangan Terlanjur Dadi Bojomu

Wes Kadung Keplese
Opo Mending Tak Tombokne
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Bojo Keplese Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Bojo Keplese, lirik Bojo Keplese Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Bojo Keplese, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  249x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram