Lirik lagu Manis Nurhana Petis
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Petis Manis,
Pupus Tebu Sak Umpomo [ Kepiye Werdine ]
Ojo Ngucap,
Ora Teges Tanpo Guno [ Kepiye Karepmu ]
Petis Manis,
Sarto Langking Sak Umpomo [ Kepiye Werdine ]
Ojo Ngucap,
Yen To Amung Samudono [ Damar Mancung ]
Nyupet Roso Kang Samar [ Samar ]
Gagar Wigar Pikolehe [ Mulo ]
Tejo Bengkok Ngirup Toyo [ Trimo Luwung ]
Kanggo Konco Jeruning Sepi [ Muna Muni ]
Petis Manis,
Yen Ngucap Sing Ati Ati [ Tansah Tak Enteni ]
Dadi Kanti,
Nyoto Bebrayan Sejati
Reff:
Kembali Ke Atas..petis Manis-
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Petis Manis Nurhana, lirik lagu Manis Nurhana Petis, lirik Petis Manis Nurhana, lirik Manis Nurhana Petis, Kumpulan lirik lagu Manis Nurhana terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Manis Nurhana terlengkap
  Manis Nurhana   Writed by Admin  186x     Sunday, 12-12-2021
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram