Lirik lagu Nella Kharisma Banyu Londo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Banyu Londo Pelarianmu
Naliko Kowe Nesu Karo Aku
Senadyan Atimu Cidro Lha Kok Malah Nggawe Loro
Ojo Ngipasi Geni Asmoro

Jangan Pernah Kau Tuduh Aku
Jangan Mudah Kau Terbakar Cemburu
Dia Mantan Pacarku Telah Hilang Dari Hatiku
Cinta Suciku Hanyalah Untukmu

Banyu Londo Ora Bakal Ngewarasake
Amung Nambahi Ruwet Mbebet Perkarane
Bareng Konco Sing Kurang Waras Pikirane
Budhal Nang Kafe Karaoke Nyanding Kae
Lali Anak Lali Omah Lali Bojone
Gara-gara Banyu Londo Arak Sing Nggo Ngombe

Ojo Gugu Hawa Lan Nafsu Sing Bakal Ngerusak Uripmu
Yen Atimu Keroso Cemburu Pertondo Gede Tresnomu

Banyu Londo Pelarianmu
Naliko Kowe Nesu Karo Aku
Senadyan Atimu Cidro Lha Kok Malah Nggawe Loro
Ojo Ngipasi Geni Asmoro

Jangan Pernah Kau Tuduh Aku
Jangan Mudah Kau Terbakar Cemburu
Dia Mantan Pacarku Telah Hilang Dari Hatiku
Cinta Suciku Hanyalah Untukmu

Banyu Londo Ora Bakal Ngewarasake
Amung Nambahi Ruwet Mbebet Perkarane
Bareng Konco Sing Kurang Waras Pikirane
Budhal Nang Kafe Karaoke Nyanding Kae
Lali Anak Lali Omah Lali Bojone
Gara-gara Banyu Londo Arak Sing Nggo Ngombe

Ojo Gugu Hawa Lan Nafsu Sing Bakal Ngerusak Uripmu
Yen Atimu Keroso Cemburu Pertondo Gede Tresnomu
Ojo Gugu Hawa Lan Nafsu Sing Bakal Ngerusak Uripmu
Yen Atimu Keroso Cemburu Pertondo Gede Tresnomu, Pertondo Gede Tresnomu
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Banyu Londo Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Banyu Londo, lirik Banyu Londo Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Banyu Londo, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  39x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram