Lirik lagu Nella Kharisma Aku Wes Ngerti Passwordmu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Wes Ngerti Passwordmu
Wes Biso Mbuka Hapemu
Yen Macem Macem
Mengko Tak Jewer Kupingmu

Kowe Kok Ngguya Ngguyu Dewe
Ora Nyambut Gawe Malah Sibuk Karo Hape
Yen Di Takoni Jare Chating Karo Bapakmu
Ladalah Kok Tak Lirik Profile Wedok Ayu

Hapemu Tak Cekel Kowe Sewot
Karo Bojo Dewe Yo Hape Kober Dipassword
Mbok Pikir Aku Ra Ngerti
Padahal Slalu Tak Awasi
Mitet Mitetmu Tak Titeni
Yen Kowe Ganti Tak Pentungi

Aku Wes Ngerti Passwordmu
Wes Biso Mbuka Hapemu
Yen Macem Macem
Mengko Tak Jewer Kupingmu

Aku Wes Ngerti Passwordmu
Wes Biso Mbuka Hapemu
Yen Macem Macem
Mengko Tak Kancingi Pintu

Kowe Kok Ngguya Ngguyu Dewe
Ora Nyambut Gawe Malah Sibuk Karo Hape
Yen Di Takon Jare Chating Karo Bapakmu
Ladalah Kok Tak Lirik Profile Wedok Ayu

Hapemu Tak Cekel Kowe Sewot
Karo Bojo Dewe Yo Hape Kober Dipassword
Mbok Pikir Aku Ra Ngerti
Padahal Slalu Tak Awasi
Mitet Mitetmu Tak Titeni
Yen Kowe Ganti Tak Pentungi

Aku Wes Ngerti Passwordmu
Wes Biso Mbuka Hapemu
Yen Macem Macem
Mengko Tak Jewer Kupingmu

Aku Wes Ngerti Passwordmu
Wes Biso Mbuka Hapemu
Yen Macem Macem
Mengko Tak Kancingi Pintu

Kowe Kok Ngguya Ngguyu Dewe
Ora Nyambut Gawe Malah Sibuk Karo Hape
Yen Di Takoni Jare Chating Karo Bapakmu
Ladalah Kok Tak Lirik Profile Wedok Ayu

Hapemu Tak Cekel Kowe Sewot
Karo Bojo Dewe Yo Hape Kober Dipassword
Mbok Pikir Aku Ra Ngerti
Padahal Slalu Tak Awasi
Mitet Mitetmu Tak Titeni
Yen Kowe Ganti Tak Pentungi

Aku Wes Ngerti Passwordmu
Wes Biso Mbuka Hapemu
Yen Macem Macem
Mengko Tak Jewer Kupingmu

Aku Wes Ngerti Passwordmu
Wes Biso Mbuka Hapemu
Yen Macem Macem
Mengko Tak Kancingi Pintu

Aku Wes Ngerti Passwordmu
Wes Biso Mbuka Hapemu
Yen Macem Macem
Mengko Tak Jewer Kupingmu

Aku Wes Ngerti Passwordmu
Wes Biso Mbuka Hapemu
Yen Macem Macem
Mengko Tak Kancingi Pintu
Yen Macem Macem
Gak Tak Wehi Jatah Seminggu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Aku Wes Ngerti Passwordmu Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Aku Wes Ngerti Passwordmu, lirik Aku Wes Ngerti Passwordmu Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Aku Wes Ngerti Passwordmu, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  224x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram