Lirik lagu Nella Kharisma Aku Ora Dolan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Ketutup Lawange Tresnamu
Kelingan Wong Sing Ono Neng Atimu
Rasane Remuk Jroning Uripku
Ajur Mumur Koyo Pari Ketutu

Tekaku Nyunggi Roso Tresno
Nyidam Kangen Suwene Wis Pirang Warso
Nyatane Aku Mung Nemu Gelo
Tego Tenan Kowe Seneng Karo Sopo

Lungaku Ora Dolan
Rekoso Golek Pangan
Lungaku Kanggo Kowe
Rekoso Tak Sanggani Kanggo Kowe

Tekaku Nyunggi Roso Tresno
Nyidam Kangen Suwene Wis Pirang Warso
Nyatane Aku Mung Nemu Gelo
Tego Tenan Kowe Seneng Karo Sopo

Lungaku Ora Dolan, Rekoso Golek Pangan
Lungaku Kanggo Kowe, Rekoso Tak Sanggani
Lungaku Ora Dolan, Rekoso Golek Pangan
Lungaku Kanggo Kowe, Rekoso Tak Sanggani Kanggo Kowe

(aku Lungo Ora Dolan, Aku Lungo Golek Pangan)

Lungaku Ora Dolan, Rekoso Golek Pangan
Lungaku Kanggo Kowe, Rekoso Tak Sanggani Kanggo Kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Aku Ora Dolan Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Aku Ora Dolan, lirik Aku Ora Dolan Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Aku Ora Dolan, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  140x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu