Lirik lagu Rita Tila Teuteup Jeung Imut
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Weungi Tadi Salira Imut Ka Saha.
Teuteup Asih Nyeredet Pudunkeun Leunyap.
Weungi Tadi Salira Imut Ka Saha.
Linduh Soca Mari’is Peutingan Manis.

Kacipta Imut Salira. Mun Kuring Panutanana.
Leuleub Na Kedaling Rasa. Kanggo Salamina.
Hanjakal Imut Salira. Ngalangkung Tepung Salangkung.
Teu Acan Dumugi Ati. Salira Tos Angkat Deui.

Weungi Tadi Kabandang Rasa Simpati.
Perah Asih Tumerus Kabantun Ngimpi.
Weungi Tadi Lamunan Anteung Salira.
Nyipta Pareng Tiasa Patepang Deui
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Teuteup Jeung Imut Rita Tila, lirik lagu Rita Tila Teuteup Jeung Imut, lirik Teuteup Jeung Imut Rita Tila, lirik Rita Tila Teuteup Jeung Imut, Kumpulan lirik lagu Rita Tila terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Rita Tila terlengkap
  Rita Tila   Writed by Admin  62x     Saturday, 02-07-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram