Trio Satahi   Writed by Admin
Tudos Tu Na Marnipi Ma Au Dainong Di Hosni Ari Di Paninggalhonmi Di Au Da Inong Sukkotni Hinalungun Sukkotni Hinadangoli Boha Ma Pangandukku Di Ho Da Inong Marsakkap Ho Inong Uju Di Ngolumi Asa Harutibu Marhasohotan.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Mak Bedunduk Mak Pethungul Virus Corona Nengngopo Kowe Njedhul (mak Bedunduk) (mak Pethungul) Ojo Cedhak-cedhak Awas Ojo Podho Ngumpul Reff : (jaga Jarak, Cuci Tangan) (pakai Masker) Ojo Lali Nyenyuwuno Sing B.. Read »
  Adelia Feat Pasha Ungu   Writed by Admin
Berakhir Sudah Pencarian Cintaku Jiwa Ini Tak Lagi Sepi, Hati Ini T'lah Ada Yang Miliki Tiba Diriku Di Penghujung Mencari Cinta Diri Ini Tak Lagi Sepi, Kini Aku Tak Sendiri Aku Akan Menikahimu Aku Akan Menjagamu Ku '.. Read »
  Happy Asmara   Writed by Admin
Nompo Tresnamu Nyanding Sliramu Gawe Ayem Tentrem Ning Atiku Krungu Ucapmu Nembung Katresnan Nambahi Yakinku Tenanan Mergo Sak Durunge Aku Wes Nyimpen Roso Ning Sliramu Nompo Tresnamu Nyanding Sliramu Gawe Ayem Ten.. Read »
  Didi Kempot   Writed by Admin
Senajan Kowe Ngilang, Ra Biso Tak Sawang Nanging Neng Ati Tansah Kelingan Manise Janji - Janjimu Kuwi Nglarani Ati Senajan Aku Lara, Ning Isih Kuat Nyonggo TATU Sing Ono Ndodo Perih Rasane Yen Eling Kowe Angel Tamban.. Read »
  Nur Bayan   Writed by Admin
Nelongso Roso Rasane Nangis Jroning Atiku Yen Kelingan Esem Gemuyumu Laras Sworo Gending Tresno Gawe Kangene Atiku Tansah Eling Aku Ro Sliramu Duh Kangmas Sak Tenane Aku Ngerti Atimu Neng Wis Pestine Aku Du Jodomu Pan.. Read »
  Langgam   Writed by Admin
Nalikane Dek Jaman Semono Tresnamu Setyo Lan Tuhu Anane Mung Tansah Ngalembono Jujur Ora Nate Cidro Mulo Aku Tansah Animbangi Tresnaku Ginowo Mati Ora Ono Lingtang Kang Sumunar Amung Ndiko Pepujanku Sliramu Pamit Tuga.. Read »
  Langgam   Writed by Admin
Suwe Ora Ketemu Cah Ayu Gawe Kangen Ing Atiku Tak Suwun Rinten Lan Dalu Pamujiku Manggiho Rahayu Lha Piye Genah Genahe Yo Gene Tak Anti Anti Khabare Ora Esuk Ora Sore Mung Kelingan Sak Solah Bawane Nadyan Mung Kru.. Read »
  Langgam   Writed by Admin
Wis Suwe Ora Krungu Kabare Dhuh Wong Ayu Aku Rindu Kamu Saben Wanci Aku Tansah Ngimpi Lencir Kuning Gawe Ati Kasmaran Tiap Malam Selalu Terbayang Aneng Ngimpi Dekik'e Ngangeni Apa Maneh Eseme Kang Manis Amung Sira Ke.. Read »
  Langgam   Writed by Admin
Dino Minggu Jagong Ning Aku Nyawang Sinden 3 Ayu Ayu Yo Mung Siji Sing Nyantol Lungguhe Tengah Awake Embuh Ngopo Kok Bs Kengguh Atiku Opo Mergo Keprungu Suarane Merdu Yen Tak Sawang Mesti Mesem Karo Ngguyu Kiro2 Opo.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play