Delva Irawan   Writed by Admin
Aku karo sampeyan ra isa dadi siji, Mas (iya) Sampeyan weke uwong, wedi aku (Tak pilih Yohan keneng?) Aku tresna ro kowe Tresna sing saktenane Kabeh wis tak kekke ro kowe atine Senadyan aku wis nduwe Bojo sing sakt.. Read »
  Pance Pondaag   Writed by Admin
Jangan pernah kau ragukan Kesetiaanku padamu Walau sikapku hanyalah biasa saja Memang begitu sifat pribadiku Jangan pernah kau sangsikan Ketulusan hati ini Walau tak pernah aku berkata sayang Namun semua cintaku untu.. Read »
  Cak Dikin   Writed by Admin
Umpamane pancen wus ginaris Amung biso nyawang slagahmu kang anglam-lami Tinemune jebul tansah anyenyungah ati Eman eman eman rasaku mung eman Jae jaene wono mung ayang ayang Jae wono poyang-payingan rasaku Jae wono k.. Read »
  Berlinda Estrelita   Writed by Admin
iya, Mas (Mas Genjik, dalem?) Bingung rasane atiku Merga sikapmu sing suwe-suwe Ora nganggep aku Tak mundur, ra kuwat aku Yen kudu terus mlaku Isa-isa aku mati kaku Sayangmu saiki wis suda Apa merga wis ana sin.. Read »
  Gildcoustic   Writed by Admin
Ademe wengi iki, gawe crito sing kudune ora mesti Masalah ati, anane mung kelaran Kenyataan loro ati, uwes sego jangan Pengenku karo kowe, tapi angel e kok koyok ngene Pancen salahku, kowe wis ono sing nduwe Kok iso ak.. Read »
  Pakdhe Baz   Writed by Admin
Dalan Urip neng ndonyo Kui pancen bedo bedo Ono sing Urip Mulyo Ono sing Uripe Soro Rasah digetuni Ora perlu di ireni Manut dalane Gusti Panggah wani Ora ono sing ra mungkin Kun fayakun aku yakin Aku iso aku m.. Read »
  Esa Risty   Writed by Admin
Abote wong lanang yen nduwe bojo biduan Kudu biso sabar, ora cemburuan Yen tansah sujanan lan kerep uring-uringan Ora mokal bubar anggone bebrayan Pancen gaweane dadi artis panggungan Ning kono, ning kene, nyanyi karo.. Read »
  Ndarboy Genk   Writed by Admin
Jaremu aku mung siji sijine Sing bakal mbok tresnani sak lawase Nanging opo bukti Kabeh mung sewates janji Nyatane ono sing liyo ning mburi. Yen pancen kowe seneng karo dekne. Njuk kanggo ngopo aku ngeboti kowe Aku we.. Read »
Ning ketintang atiku mbok cancang Opo salahku opo salahe rosoku Ora mati lampu kok petenge uripku Nyawang kowe sing kepekso tresno karo aku Rasane kok ngene wong kelangan Kroso adem ning nggon panasan Saiki aku urip d.. Read »
  Northsle Ft. Agif Viral   Writed by Admin
mbiyen janjimu sing bakal terus ngancani ra bakal nglarani ati iki nanging kenyataane ora iso dipeksake tresnomu ning aku jebule mung semu kurang piye aku le nggemateni sliramu bakal tak lakoni kanti ikhlas ati nanging.. Read »
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play