Lirik lagu Tardi Laras Semu Cokek Sragenan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
ELING ELING JAMANE SEMONO
NALIKANE ISIH PODHO TRESNO
KOWE JANJI TRESNO SAKLAWASE
NING SAIKI ORA NGGAPE

ORA NYONO AKU ORA NGIRO
YEN SLIRAMU TEGO MEDOT TRESNO
NADYAN TRESNAMU WIS NGANTI GARING
NANGING AKU ISIH ELING

LORO LORO NENG DODHO
RASANE KOYO KESIKSO
JALARAN MBELANI JANJIMU
JEBUL JANJI MU MUNG PALSU

SAKIT SEDIH PANCEN SAKIT
RASANE KOYO PINGIN NJERIT
JALARAN MBELANI TRESNAMU
JEBUL TRESNA MU MUNG SEMU

*** TERIMA JASA VIP ***
BUAT ARRANSEMEN & COVER
JGN LUPA LIKE & FOLLOW YA
*** WA 085288800629 ***

ELING ELING JAMANE SEMONO
NALIKANE ISIH PODHO TRESNO
KOWE JANJI TRESNO SAKLAWASE
NING SAIKI ORA NGGAPE

ORA NYONO AKU ORA NGIRO
YEN SLIRAMU TEGO MEDOT TRESNO
NADYAN TRESNAMU WIS NGANTI GARING
NANGING AKU ISIH ELING

LORO LORO NENG DODHO
RASANE KOYO KESIKSO
JALARAN MBELANI JANJIMU
JEBUL JANJI MU MUNG PALSU

SAKIT SEDIH PANCEN SAKIT
RASANE KOYO PINGIN NJERIT
JALARAN MBELANI TRESNAMU
JEBUL TRESNA MU MUNG SEMU
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Semu Cokek Sragenan Tardi Laras, lirik lagu Tardi Laras Semu Cokek Sragenan, lirik Semu Cokek Sragenan Tardi Laras, lirik Tardi Laras Semu Cokek Sragenan, Kumpulan lirik lagu Tardi Laras terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah terlengkap, Kumpulan lirik lagu Lagu Daerah Tardi Laras terlengkap, Download Lirik Lagu Semu Cokek Sragenan Tardi Laras, Chord dan Lirik Lagu Semu Cokek Sragenan Tardi Laras, Terjemahan Lirik Lagu Semu Cokek Sragenan Tardi Laras,Tardi Laras Lagu Daerah - Lirik Lagu Semu Cokek Sragenan, Profil Tardi Laras dan Lagu Semu Cokek Sragenan, Genre Lagu Daerah - Lirik Lagu Semu Cokek Sragenan Tardi LarasSemu Cokek Sragenan
  Tardi Laras   Writed by Admin  39x     Wednesday, 03-07-2024
Lagu lainya dari artis :
lirik lagu Semu Cokek Sragenan Tardi Laras,
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram