Milady Record Wis Kedangon Kulo Ngenteni Ndiko Labuh Tresno Nanging Keloro-loro Ati Iki Soyo Ora Kuat Aduh Kangmas, Opo Kudu Nekat? Aduh, Sayang, Aku Cinta Padamu Ora Ngiro Yen Wis Kasep Tekaku Jebul Kowe Wis Ono S.. Read »
  Mega Wati   Writed by Admin
Esuk Awan Ning Omah Wis Ora Krasan Keluyuran Anggoleki Seng Tak Sayang Mubeng Mubeng Mider Anggonku Mideri Ora Kroso Esuk Awan Nganti Bengi Eman Eman Yen Nganti Liyo Kang Nyayang Kleyang Kleyang Tak Sawang Mencok.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play