Lirik lagu Ki Rudi Gareng Feat. Mega Wati Dewo Tresno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Milady Record

Wis Kedangon Kulo Ngenteni Ndiko
Labuh Tresno Nanging Keloro-loro
Ati Iki Soyo Ora Kuat
Aduh Kangmas, Opo Kudu Nekat?

Aduh, Sayang, Aku Cinta Padamu
Ora Ngiro Yen Wis Kasep Tekaku
Jebul Kowe Wis Ono Sing Nduwe
Aku Bingung, Kok Ngene Dadine

Mana Janji Dan Sumpahmu Wingi?
Kondho Tresno Sehidup Semati
Demi Cinta Pengin Anduweni
Sewu Coro Bakal Tak Lakoni

Mung Sawiji Sing Tansah Tak Ugemi
Mugo Sabar Lan Tlaten Angenteni
Yen Mangkono, Yo Bareng Ndedungo
Anyenyuwun Marang Dewo Tresno

Masih Bersama Milady Record

Wis Kedangon Kulo Ngenteni Ndiko
Labuh Tresno Nanging Keloro-loro
Ati Iki Soyo Ora Kuat
Aduh Kangmas, Opo Kudu Nekat?

Aduh Sayang, Aku Cinta Padamu
Ora Ngiro Yen Wis Kasep Tekaku
Jebul Kowe Wis Ono Sing Nduwe
Aku Bingung, Kok Ngene Dadine

Mana Janji Dan Sumpahmu Wingi?
Kondho Tresno Sehidup Semati
Demi Cinta Pengin Anduweni
Sewu Coro Bakal Tak Lakoni

Mung Sawiji Sing Tansah Tak Ugemi
Mugo Sabar Lan Tlaten Angenteni
Yen Mangkono, Yo Bareng Ndedungo
Anyenyuwun Marang Dewo Tresno

Anyenyuwun Marang Dewo Tresno
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Dewo Tresno Ki Rudi Gareng Feat. Mega Wati, lirik lagu Ki Rudi Gareng Feat. Mega Wati Dewo Tresno, lirik Dewo Tresno Ki Rudi Gareng Feat. Mega Wati, lirik Ki Rudi Gareng Feat. Mega Wati Dewo Tresno, Kumpulan lirik lagu Ki Rudi Gareng Feat. Mega Wati terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Ki Rudi Gareng Feat. Mega Wati terlengkap
  Ki Rudi Gareng Feat. Mega Wati   Writed by Admin  183x     Monday, 03-01-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Jasa Pembuatan Website Profesional
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome