Lirik lagu Mega Wati Podang Kuning
Esuk Awan Ning Omah Wis Ora Krasan
Keluyuran Anggoleki Seng Tak Sayang
Mubeng Mubeng Mider Anggonku Mideri
Ora Kroso Esuk Awan Nganti Bengi

Eman Eman Yen Nganti Liyo Kang Nyayang
Kleyang Kleyang Tak Sawang Mencok Ning Epang
Gegancangan Tak Rindik Soko Kadoan
Sarwi Ngoceh Deweke Ngalih Pencokan

E-la Kae Tak Suwun Mbok Ojo Ngece
Podang Kuning Agawe Pikirku Koming
Seret Ireng Tak Sawang Tambah Manise
Ibo Bungah Yen Klakon Nyandhing Slirane

Ora Bakal Atiku Kegiwang Liyan
Yen Si Podang Andudut Ati Kepranan
Ora Mendho Atiku Sansoyo Ndodro
Tak Sranani Sun Pikat Pulute Bendho
Tags :
lirik lagu Podang Kuning Mega Wati, lirik lagu Mega Wati Podang Kuning, lirik Podang Kuning Mega Wati, lirik Mega Wati Podang Kuning, Kumpulan lirik lagu Mega Wati terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Mega Wati terlengkap
  Mega Wati   Writed by Admin  110x     Monday, 05-08-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram