Intan Chacha   Writed by Admin
Gelang Kalung Sing Tak Tompo Ngelingake Jamane Semono Naliko Biyen Biyene Tresno Aku Nganti Sak Lawase Opo Kowe Ra Kelingan Janji Pengen Urip Bebarengan Bendino Amung Tak Roso Opo Pancen Sliramu Ra Kroso Opo Slira.. Read »
  Intan Chacha   Writed by Admin
Udan Deres Mendunge Campur Pedut Aku Ngiyup Ning Emper Pasar Ngunut Mlebu Pasar Jarene Tuku Tahu Meh Sedino Tak Enteni Kok Ra Metu Tak Leboni Pasar Wes Katon Sepi Bakul Bakul Dagangan Di Kukuti Tak Goleki Ning Lore Pasa.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play