Lirik lagu Intan Chacha Gelang Kalung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Gelang Kalung Sing Tak Tompo
Ngelingake Jamane Semono
Naliko Biyen Biyene
Tresno Aku Nganti Sak Lawase

Opo Kowe Ra Kelingan
Janji Pengen Urip Bebarengan
Bendino Amung Tak Roso
Opo Pancen Sliramu Ra Kroso

Opo Sliramu Ra Getun
Mung Rekoso Urip Ono Nggunung
Bungah Susah Dilakoni
Yen Rezeki Ono Sing Maringi

Gelang Kalung Dadi Saksi
Mugo Sliramu Ra Bakal Nyidrani
Wiwit Ndunyo Nganti Akhir
Duh Wong Bagus Sing Tak Pikir Pikir

Gelang Kalung Sing Tak Tompo
Ngelingake Jamane Semono
Naliko Biyen Biyene
Tresno Aku Nganti Sak Lawase

Opo Kowe Ra Kelingan
Janji Pengen Urip Bebarengan
Bendino Amung Tak Roso
Opo Pancen Sliramu Ra Kroso

Opo Sliramu Ra Getun
Mung Rekoso Urip Ono Nggunung
Bungah Susah Dilakoni
Yen Rezeki Ono Sing Maringi

Gelang Kalung Dadi Saksi
Mugo Sliramu Ra Bakal Nyidrani
Wiwit Ndunyo Nganti Akhir
Duh Wong Bagus Sing Tak Pikir Pikir
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Gelang Kalung Intan Chacha, lirik lagu Intan Chacha Gelang Kalung, lirik Gelang Kalung Intan Chacha, lirik Intan Chacha Gelang Kalung, Kumpulan lirik lagu Intan Chacha terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Intan Chacha terlengkap
  Intan Chacha   Writed by Admin  2554x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu