Lirik lagu Intan Chacha Gelang Kalung
Gelang Kalung Sing Tak Tompo
Ngelingake Jamane Semono
Naliko Biyen Biyene
Tresno Aku Nganti Sak Lawase

Opo Kowe Ra Kelingan
Janji Pengen Urip Bebarengan
Bendino Amung Tak Roso
Opo Pancen Sliramu Ra Kroso

Opo Sliramu Ra Getun
Mung Rekoso Urip Ono Nggunung
Bungah Susah Dilakoni
Yen Rezeki Ono Sing Maringi

Gelang Kalung Dadi Saksi
Mugo Sliramu Ra Bakal Nyidrani
Wiwit Ndunyo Nganti Akhir
Duh Wong Bagus Sing Tak Pikir Pikir

Gelang Kalung Sing Tak Tompo
Ngelingake Jamane Semono
Naliko Biyen Biyene
Tresno Aku Nganti Sak Lawase

Opo Kowe Ra Kelingan
Janji Pengen Urip Bebarengan
Bendino Amung Tak Roso
Opo Pancen Sliramu Ra Kroso

Opo Sliramu Ra Getun
Mung Rekoso Urip Ono Nggunung
Bungah Susah Dilakoni
Yen Rezeki Ono Sing Maringi

Gelang Kalung Dadi Saksi
Mugo Sliramu Ra Bakal Nyidrani
Wiwit Ndunyo Nganti Akhir
Duh Wong Bagus Sing Tak Pikir Pikir
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Gelang Kalung Intan Chacha, lirik lagu Intan Chacha Gelang Kalung, lirik Gelang Kalung Intan Chacha, lirik Intan Chacha Gelang Kalung, Kumpulan lirik lagu Intan Chacha terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Intan Chacha terlengkap
  Intan Chacha   Writed by Admin  81x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram