Lirik lagu Intan Chacha Pedut Pasar Ngunut
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Udan Deres Mendunge Campur Pedut
Aku Ngiyup Ning Emper Pasar Ngunut
Mlebu Pasar Jarene Tuku Tahu
Meh Sedino Tak Enteni Kok Ra Metu
Tak Leboni Pasar Wes Katon Sepi
Bakul Bakul Dagangan Di Kukuti
Tak Goleki Ning Lore Pasar Sapi
Jebul Pacarku Katut Karo Bakul Sapi


Pacarku Ilang..nang Jero Pasar Ngunut
Duwe Pacar Kok Lunyu Koyo Welut
Pacarku Ilang..nang Jero Pasar Ngunut
Tak Sayang Sayang
Jebule Kok Malah Mrucut

Mbok Menowo Kuwi Dudu Jodohku
Aku Kapok Golek Pacar Ayu
Pasar Ngunut Kang Dadi Saksi Bisu
Pacarku Ilang Goro Goro Tuku Tahu


Udan Deres Mendunge Campur Pedut
Aku Ngiyup Ning Emper Pasar Ngunut
Mlebu Pasar Jarene Tuku Tahu
Meh Sedino Tak Enteni Kok Ra Metu
Tak Leboni Pasar Wes Katon Sepi
Bakul Bakul Dagangan Di Kukuti
Tak Goleki Ning Lore Pasar Sapi
Jebul Pacarku Katut Karo Bakul Sapi


Pacarku Ilang..nang Jero Pasar Ngunut
Duwe Pacar Kok Lunyu Koyo Welut
Pacarku Ilang..nang Jero Pasar Ngunut
Tak Sayang Sayang
Jebule Kok Malah Mrucut

Mbok Menowo Kuwi Dudu Jodohku
Aku Kapok Golek Pacar Ayu
Pasar Ngunut Kang Dadi Saksi Bisu
Pacarku Ilang Goro Goro Tuku Tahu
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Pedut Pasar Ngunut Intan Chacha, lirik lagu Intan Chacha Pedut Pasar Ngunut, lirik Pedut Pasar Ngunut Intan Chacha, lirik Intan Chacha Pedut Pasar Ngunut, Kumpulan lirik lagu Intan Chacha terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Intan Chacha terlengkap
  Intan Chacha   Writed by Admin  275x     Friday, 03-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram