Cokek Sragenan   Writed by Admin
Puyeng Rasane Pikir'ku.. Nalikane Sepisan Ketemu.. Rino Wengi Ra Biso Turu.. Anane Mung Kelingan Sliramu.. Opo Jenenge Wong Gandrung.. Ngalor Ngidul Anane Mung Linglung.. Banyu Bening Di Sobo Yuyu.. Tansah Eeling Sli.. Read »
Loading...
 
Permudahkan pencarian lirik anda dengan download aplikasinya :
Google play