Lirik lagu Cokek Sragenan Puyeng
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Puyeng Rasane Pikir'ku..
Nalikane Sepisan Ketemu..
Rino Wengi Ra Biso Turu..
Anane Mung Kelingan Sliramu..

Opo Jenenge Wong Gandrung..
Ngalor Ngidul Anane Mung Linglung..
Banyu Bening Di Sobo Yuyu..
Tansah Eeling Sliramu Wong Ayu..

Nimas Woong Manis..
Kepiiye Roso Atiimu..
Ati Iki Ra Biso Lali..
Tresnaku Tan Biso Dhen Selak'i..
###############
TUNG GENTAK GENTUNG
YAAAAAAAAAA
###############
Bungah Rosone Ati'ku..
Yen Biso Klaakon Nyading Sliramu..
Rino Wengi Tak Impi Impi..
Ngati Khiamat Bakal Tak Lakonii..
###############
MONGGO ENGKANG REMEN
TEMBANG COKEK SRAGENAN
DIPHUN LARAS SESARENGA NJIH
###############
Puyeng Rosone Pikir'ku..
Nalikane Sepisan Ketemu..
Rino Wengi Ra Biso Turu..
Anane Mung Kelingan Sliramu..

Opo Jenenge Wong Gandrung..
Ngalor Ngidul Anane Mung Linglung..
Banyu Bening Di Sobo Yuyu..
Tansah Eeling Sliramu Wong Ayu..

Nimas Wong Manis..
Kepiiye Roso Atiimu..
Ati Iki Ra Biso Lali..
Tresnaku Tan Biso Dhen Selak'i..
###############
TUNG GENTAK GENTUNG
YAAAAAAAAAA
###############
Bungah Rosone Atiku..
Yen Biso Klaakon Nyanding Sliramu..
Rino Wengi Tak Impi Impi..
Nganti Khiamat Bakal Tak Lakoni..
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Puyeng Cokek Sragenan, lirik lagu Cokek Sragenan Puyeng, lirik Puyeng Cokek Sragenan, lirik Cokek Sragenan Puyeng, Kumpulan lirik lagu Cokek Sragenan terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam terlengkap, Kumpulan lirik lagu Campur Sari & Lagu Jawa & Langgam Cokek Sragenan terlengkap
  Cokek Sragenan   Writed by Admin  31x     Tuesday, 31-12-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram