Lirik lagu Nella Kharisma Wong Edan Kui Bebas
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas

Ora Usah Mikir Uripku
Ojo Susah Mikir Dalanku
Mergo Dalan Uripku Iki
Dudu Urusanmu

Dalan Uripe Kabeh Menungso
Becik Ketitik Olo Ketoro
Mulo Ojo Gawe Gelo
Mergo Urip Butuh Konco

Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas

Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas

Eling Eling Omonge Wong Tuo
Loro Ati Angel Ditambani
Bedo Yen Karo Wong Loro Untu
Ngombe Obat Dinggo Mapan Turu

Ora Usah Mikir Uripku
Ojo Susah Mikir Dalanku
Mergo Dalan Uripku Iki
Dudu Urusanmu

Dalan Uripe Kabeh Menungso
Becik Ketitik Olo Ketoro
Mulo Ojo Gawe Gelo
Mergo Urip Butuh Konco

Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas

Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas

Eling Eling Omonge Wong Tuo
Loro Ati Angel Ditambani,,,,
Bedo Yen Karo Wong Loro Untu
Ngombe Obat Dinggo Mapan Turu

Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas
Wong Edan Kui Bebas
(3x)
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Wong Edan Kui Bebas Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Wong Edan Kui Bebas, lirik Wong Edan Kui Bebas Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Wong Edan Kui Bebas, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  261x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram