Lirik lagu Nella Kharisma Udan Njero Ati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Tumetes Udan Njero Atiku
Mendung Ing Batin Amergo Sliramu
Lungo Blencing Ninggalke Aku
Ra Ngerti Emboh Opo Salahku

Nganti Tego Ngejor Roso Tresnoku
Loro Banget Jroning Atiku
Sliramu Sing Nembung Tresno
Nyaopo Sliramu Njur Nugel Atiku

Tresnomu Naliko Ngobong Ati
Panasse Ngeliwati Geni
Ra Ngerti Emboh Opo Salahku
Nganti Tego Ngejor Roso Tresnaku

Loro Banget Jroning Atiku
Sliramu Sing Nembung Tresno
Nyaopo Sliramu Njur Nugel Atiku
Tresnomu Naliko Ngobong Ati

Panasse Ngeliwati Geni
Sliramu Sing Nembung Tresno
Nyaopo Sliramu Njur Nugel Atiku
Tresnomu Naliko Ngobong Ati
Panasse Ngeliwati Geni
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Udan Njero Ati Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Udan Njero Ati, lirik Udan Njero Ati Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Udan Njero Ati, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  169x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram