Lirik lagu Nella Kharisma Udan Janji
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Semilir Angin Dalu Sumripit Roso Ning Ati
Soyo Nambahi Roso Kasmara Iki
Pirang-pirang Bengi Tansah Tak Enteni
Nanging Raono Teko Nugemi Janjimu

Padange Rembulan Sing Ngancani Sepiku
Suwi Ngenteni Raono Tekamu
Pirang-pirang Bengi Mung Tak Sawang Langit
Nangis Netes Eluhku, Geloning Atiku

Raono Banyu Sing Nelesi Ning Pelataran
Nanging Mung Udan Janjimu Nelesi Atiku Sing Kasmaran
Raono Banyu Sing Nelesi Mudun Ning Bumi
Nanging Mung Udan Janjimu Sing Deres Gawe Geloning Ati

Ojo Mung Paring Janji, Nganti Kapan Nyekso Kangenku
Nganti Seprene Raono Tekamu

Semilir Angin Dalu Sumripit Roso Ning Ati
Soyo Nambahi Roso Kasmara Iki
Pirang-pirang Bengi Tansah Tak Enteni
Nanging Raono Teko Nugemi Janjimu

Padange Rembulan Sing Ngancani Sepiku
Suwi Ngenteni Raono Tekamu
Pirang-pirang Bengi Mung Tak Sawang Langit
Nangis Netes Eluhku, Geloning Atiku

Raono Banyu Sing Nelesi Ning Pelataran
Nanging Mung Udan Janjimu Nelesi Atiku Sing Kasmaran
Raono Banyu Sing Nelesi Mudun Ning Bumi
Nanging Mung Udan Janjimu Sing Deres Gawe Geloning Ati

Ojo Mung Paring Janji, Nganti Kapan Nyekso Kangenku
Nganti Seprene Raono Tekamu

Raono Banyu Sing Nelesi Ning Pelataran
Nanging Mung Udan Janjimu Nelesi Atiku Sing Kasmaran
Raono Banyu Sing Nelesi Mudun Ning Bumi
Nanging Mung Udan Janjimu Sing Deres Gawe Geloning Ati

Ojo Mung Paring Janji, Nganti Kapan Nyekso Kangenku
Nganti Seprene Raono Tekamu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Udan Janji Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Udan Janji, lirik Udan Janji Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Udan Janji, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Download Lirik Lagu Udan Janji Nella Kharisma, Chord dan Lirik Lagu Udan Janji Nella Kharisma, Terjemahan Lirik Lagu Udan Janji Nella Kharisma,Nella Kharisma - Lirik Lagu Udan Janji, Profil Nella Kharisma dan Lagu Udan Janji, Genre - Lirik Lagu Udan Janji Nella KharismaUdan Janji
  Nella Kharisma   Writed by Admin  893x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram