Lirik lagu Nella Kharisma Tombon Kangen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Saben Wektu Tansah Kangen Sliramu
Ing Rino Wengi Tak Angen Tresnamu
Wuyung Tansah Ngelayung Keronto Pengen Ketemu
Mben Wayah Sliramu Tak Tunggu

Ora Kroso Tumetes Iluhku
Kang Dadi Saksi Bukti Tresnaku
Wuyung Tansah Ngelayung Nyonggo Abot Kangenku
Mung Biso Tak Aras Ayangmu

Tombone Ati Kangen Iki Amung Ketemu
Ora Mung Angen Ngamboroku Marang Sliramu
Sing Tak Jaluk Tetep Sumunaro Tresnamu
Mustikane Tresno Amung Setyo

Ora Kroso Tumetes Iluhku
Kang Dadi Saksi Bukti Tresnaku
Wuyung Tansah Ngelayung Nyonggo Abot Kangenku
Mung Biso Tak Aras Ayangmu

Tombone Ati Kangen Iki Amung Ketemu
Ora Mung Angen Ngamboroku Marang Sliramu
Sing Tak Jaluk Tetep Sumunaro Tresnamu
Mustikane Tresno Amung Setyo

Tombone Ati Kangen Iki Amung Ketemu
Ora Mung Angen Ngamboroku Marang Sliramu
Sing Tak Jaluk Tetep Sumunaro Tresnamu
Mustikane Tresno Amung Setyo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Tombon Kangen Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Tombon Kangen, lirik Tombon Kangen Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Tombon Kangen, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  241x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram