Lirik lagu Nella Kharisma Tek Mu Tek Ku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Bungah Susah Dilakoni Wong Loro
Pancen Kowe Konco Ragaku
Opo-opo Tak Ceritakne Awakmu
Senajan Kuwi Dadi Wantiku

Mrono-mrene Wong Loro Gandengane
Koyok Amplop Karo Perangkone
Ora Ilang Senajan Sak Wulan Ra Mangan
Sing Penting Eling Marang Pangeran

Tek Mu Tek Ku, Tek Ku Tek Mu, Ra Ono Bedone
Tek Mu Tek Ku, Tek Ku Tek Mu, Kabeh Podo Wae
Tek Mu Tek Ku, Tek Ku Tek Mu, Ra Ono Bedone
Tek Mu Tek Ku, Tek Ku Tek Mu, Kabeh Podo Wae

Nanging Sing Siji Iki Kowe Ojo Nganti Lali
Mergo Sing Siji Iki Kuwi Gandolane Ati
Tak Trisnani Nganti Tekan Pati

Mrono-mrene Wong Loro Gandengane
Koyok Amplop Karo Perangkone
Ora Ilang Senajan Sak Wulan Ra Mangan
Sing Penting Eling Marang Pangeran

Tek Mu Tek Ku, Tek Ku Tek Mu, Ra Ono Bedone
Tek Mu Tek Ku, Tek Ku Tek Mu, Kabeh Podo Wae
Tek Mu Tek Ku, Tek Ku Tek Mu, Ra Ono Bedone
Tek Mu Tek Ku, Tek Ku Tek Mu, Kabeh Podo Wae

Nanging Sing Siji Iki Kowe Ojo Nganti Lali
Mergo Sing Siji Iki Kuwi Gandolane Ati
Tak Tresnani Nganti Tekan Pati

Tek Mu Tek Ku, Tek Ku Tek Mu, Ra Ono Bedone
Tek Mu Tek Ku, Tek Ku Tek Mu, Kabeh Podo Wae

Nanging Sing Siji Iki Kowe Ojo Nganti Lali
Mergo Sing Siji Iki Kuwi Gandolane Ati
Tak Tresnani Nganti Tekan Pati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Tek Mu Tek Ku Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Tek Mu Tek Ku, lirik Tek Mu Tek Ku Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Tek Mu Tek Ku, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  87x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram