Lirik lagu Nella Kharisma Sun Eman
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Hang Isun Engeti
Waktu Magih Demenan
Susah Seneng Disonggo Bebarengan

Hang Isun Karepi
Yo Mung Sesandingan
Saikine Mung Kari Angenan
Lilo Ati Sun Sing Lilo
Nompo Roso Hang Kari Loro
Jujur Sun Akoni Ati Nisun Siing Lilo
Jujur Sun Akoni
Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko
Keliwat Angen Hang Nyikso
Noring Dodo
Lorone Loro

Hang Isun Engeti
Waktu Magih Demenan
Susah Seneng Disonggo Bebarengan
Hang Isun Karepi
Yo Mung Sesandingan
Saikine Mung Kari Angenan
Lilo Ati Sun Sing Lilo
Noompo Roso Hang Kari Loro

Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sung Lilo
Jujur Sun Akoni
Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko
Keliwat Angen Hang Nyikso
Noring Dodo
Lorone Loro

Hang Isun Engeti
Waktu Magih Demenan
Susah Seneng Disonggo Bebarengan
Hang Isun Karepi
Yo Mung Sesandingan
Saikine Mung Kari Angenan
Lilo Ati Sun Sing Lilo
Nompo Roso Hang Kari Loro

Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sing Lilo
Jujur Sun Akoni
Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko
Keliwat Angen Hang Nyikso
Noring Dodo
Lorone Loro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Sun Eman Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Sun Eman, lirik Sun Eman Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Sun Eman, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  402x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram