Lirik lagu Nella Kharisma Sun Akoni
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Hang Isun Engeti
Waktu Magih Demenan
Susah Seneng Disonggo Bebarengan
Hang Isun Karepi
Yo Mung Sesandingan
Saikine Mung Kari Angenan
Lilo Ati Sun Sing Lilo
Nompo Roso Hang Kari Loro
Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sing Lilo
Jujur Sun Akoni
Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko
Keliwat Angen Hang Nyikso
Noring Dodo Lorone Loro
Hang Isun Engeti
Waktu Magih Demenan
Susah Seneng Disonggo Bebarengan
Hang Isun Karepi
Yo Mung Sesandingan
Saikine Mung Kari Angenan
Lilo Ati Sun Sing Lilo
Noompo Roso Hang Kari Loro
Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sung Lilo
Jujur Sun Akoni
Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko
Keliwat Angen Hang Nyikso
Noring Dodo Lorone Loro
Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sing Lilo
Jujur Sun Akoni
Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko
Keliwat Angen Hang Nyikso
Noring Dodo Lorone Loro
Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sing Lilo
Jujur Sun Akoni
Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko
Keliwat Angen Hang Nyikso
Noring Dodo Lorone Loro
Lorone Loro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Sun Akoni Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Sun Akoni, lirik Sun Akoni Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Sun Akoni, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Download Lirik Lagu Sun Akoni Nella Kharisma, Chord dan Lirik Lagu Sun Akoni Nella Kharisma, Terjemahan Lirik Lagu Sun Akoni Nella Kharisma,Nella Kharisma - Lirik Lagu Sun Akoni, Profil Nella Kharisma dan Lagu Sun Akoni, Genre - Lirik Lagu Sun Akoni Nella KharismaSun Akoni
  Nella Kharisma   Writed by Admin  766x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram