Lirik lagu Nella Kharisma Sun Akoni
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Hang Isun Engeti
Waktu Magih Demenan
Susah Seneng Disonggo Bebarengan
Hang Isun Karepi
Yo Mung Sesandingan
Saikine Mung Kari Angenan
Lilo Ati Sun Sing Lilo
Nompo Roso Hang Kari Loro
Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sing Lilo
Jujur Sun Akoni
Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko
Keliwat Angen Hang Nyikso
Noring Dodo Lorone Loro
Hang Isun Engeti
Waktu Magih Demenan
Susah Seneng Disonggo Bebarengan
Hang Isun Karepi
Yo Mung Sesandingan
Saikine Mung Kari Angenan
Lilo Ati Sun Sing Lilo
Noompo Roso Hang Kari Loro
Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sung Lilo
Jujur Sun Akoni
Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko
Keliwat Angen Hang Nyikso
Noring Dodo Lorone Loro
Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sing Lilo
Jujur Sun Akoni
Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko
Keliwat Angen Hang Nyikso
Noring Dodo Lorone Loro
Jujur Sun Akoni Ati Nisun Sing Lilo
Jujur Sun Akoni
Welas Iki Yo Mung Kanggo Riko
Keliwat Angen Hang Nyikso
Noring Dodo Lorone Loro
Lorone Loro
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Sun Akoni Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Sun Akoni, lirik Sun Akoni Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Sun Akoni, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  82x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram