Lirik lagu Nella Kharisma Stel Ngopi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Du Bukak Matane Sing Mesti Jembar Dalane
Di Bukak Atine Ben Rodo Sudo Larane
Di Bukak Nalare E Ojo Ndisk I Dalange
Di Bagi Hasil E Mugo Lancar Rejekine

Uler Srengenge Mrambat Neng Kali
Bakul E Yan Di Sawang Ginuk Ginuk Sekali
Lalekno Masalah Mbok Di Gawe Happy
Santai Wae Ora Popo Alias Don’t Worry

Eh, Lho, Eh, Di Geloki Kok Ilang ?
Jaremu Rak Di Undang ?
Padahal Le Ngangseni Kawit Mau Isih Padang
Alesan Neko Neko Padune Meh Ra Teko

Santai Wae To Yo Rasah Suloyo
Sore Sore Ngopi Karo Kanca Kancane
Padhang Mbulan Dadi Seksine
Nglaras Karo Semende

Yo Ayo Podo Rene Rilex Rame Rame
Sing Penting Rukun, Japemethe
Everything Is Gonna Be Okey
Ditambah Koncone Ayo Rame Rame

Di Sudo Nggayane Sugih Kere Podo Wae
Di Pingke Amale Urip Mung Mampir Ngombe
Di Bagi Critane Sedeng Metu Pacitane
Tanggal Limolas Mbulan E Bunder

Senajan Rung Tuku Beras Ojo Keblinger
Rasah Memelas Mbok Kerjo Sing Bener
Ayo Di Bahas Sambil Ngopi Ngopi Together

Eh, Lho, Eh, Di Geloki Kok Ilang ?
Jaremu Rak Di Undang ?
Padahal Le Ngangseni Kawit Mau Isih Padang
Alesan Neko Neko Padune Meh Ra Teko

Santai Wae To Yo Rasah Suloyo
Sore Sore Ngopi Karo Kanca Kancane
Padhang Mbulan Dadi Seksine
Nglaras Karo Semende

Yo Ayo Podo Rene Rilex Rame Rame
Sing Penting Rukun, Japemethe
Everything Is Gonna Be Okey

Stel Ngopi Rasah Podo Mbagusi
Pas Seneng Lali, Yen Pas Susah Takon Posisi
Kekancan Model Amatir Eliminasi
Ayo Ngopi Ayo Ngopi
Nikmat Sekali

Sore Sore Ngopi Karo Kanca Kancane
Padhang Mbulan Dadi Seksine
Nglaras Karo Semende

Yo Ayo Podo Rene Rilex Rame Rame
Sing Penting Rukun, Japemethe
Everything Is Gonna Be Okey

Sore Sore Ngopi Karo Kanca Kancane
Padhang Mbulan Dadi Seksine
Nglaras Karo Semende

Yo Ayo Podo Rene Rilex Rame Rame
Sing Penting Rukun, Japemethe
Everything Is Gonna Be Okey
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Stel Ngopi Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Stel Ngopi, lirik Stel Ngopi Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Stel Ngopi, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  24x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram