Lirik lagu Nella Kharisma Sepurane Baen
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sepurane Baen
Sun Emang Nong Welase
Hang Bengene

Sing Gampang Ulie Nggayu Atine
Saikine Rikoteko Nong Isun Mani
Ngarep Nyambung Rosohang Wis Riko Gawe
Riko Gawe Loro

Sepi Hang Sun Roso Sakat Riko Tinggalno
Saiki Ilangmergo Ono Hangng Ganteni Liyan Riko
Dudu Sun Sing Welas Dudu Sun Wis Sing Demen
Tapi Ati Iki Wis Ono Hang Manggone
Sepurane Baen

Lilakno Wes Isun Lilakno Ojo Ngarep Isun Maning
Ojo Nyikso Isun Maning
Loro Rasane Mulo Loro
Kadung Ati Wis Sing Ono
Njaluk Tulung Riko Ngadoho
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Sepurane Baen Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Sepurane Baen, lirik Sepurane Baen Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Sepurane Baen, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  357x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram