Lirik lagu Vita Alvia Selembar Godong Jati
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sun Akoni Riko Nggudo Ati
Sekirane Sing Biso Dadi Siji
Tapi Welas Iki Mageh Suci Kanggo Riko

Selembar Godong Jati
Nawitah Keneng Sun Gawe Payungan
Jembarno Ati Masiyo Sing
Keneng Gawe Gandolan

Suworo Ati Iki Arep Melung
Nyesel Kenal Riko
Myakne Sun Gawe Cerito
Tau Bebarengan Ambi Riko

Sun Akoni Riko Nggudo Ati
Sekirane Sing Biso Dadi Siji
Tapi Welas Iki Mageh Suci Kanggo Riko

Selembar Godong Jati
Nawitah Keneng Sun Gawe Payungan
Jembarno Ati Masiyo Sing
Keneng Gawe Gandolan

Suworo Ati Iki Arep Melung
Nyesel Kenal Riko
Myakne Sun Gawe Cerito
Tau Bebarengan Ambi Riko

Suworo Ati Iki Arep
Melung Nyesel Kenal Riko
Myakne Sun Gawe Cerito
Tau Bebarengan Ambi Riko
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Selembar Godong Jati Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Selembar Godong Jati, lirik Selembar Godong Jati Vita Alvia, lirik Vita Alvia Selembar Godong Jati, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap
  Vita Alvia   Writed by Admin  265x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram