Lirik lagu Nella Kharisma Sayang 4
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Yen Ono Adem Angin
Sumeripit Ngelus Pipimu
Iku Tondone Kangenku
Sing Tansah Nganti Ati Tekamu

Naliko Wayah Bengi
Mripatku Ora Biso Merem
Mergo Kangenku Kependem
Tansah Pengen Nyanding Sak Kedep Wes Marem

Tak Jaluk Neng Kono
Kowe Sayang Tetep Dadio Lintang
Tansah Madangi Tresnoku
Lan Ojo Nganti Atimu Bimbang

Lan Semono Ugo
Neng Kene Sayang Tansah Dadi Kembang
Nebar Wangine Roso Kangen
Lan Tresno Mung Kanggo Kowe Sayang

Yen Ono Adem Angin
Sumeripit Ngelus Pipimu
Iku Tondone Kangenku
Sing Tansah Nganti Ati Tekamu

Naliko Wayah Bengi
Mripatku Ora Biso Merem
Mergo Kangenku Kependem
Tansah Pengen Nyanding Sak Kedep Wes Marem

Tak Jaluk Neng Kono
Kowe Sayang Tetep Dadio Lintang
Tansah Madangi Tresnoku
Lan Ojo Nganti Atimu Bimbang

Lan Semono Ugo
Neng Kene Sayang Tansah Dadi Kembang
Nebar Wangine Roso Kangen
Lan Tresno Mung Kanggo Kowe Sayang

Tak Jaluk Neng Kono
Kowe Sayang Tetep Dadio Lintang
Tansah Madangi Tresnoku
Lan Ojo Nganti Atimu Bimbang

Lan Semono Ugo
Neng Kene Sayang Tansah Dadi Kembang
Nebar Wangine Roso Kangen
Lan Tresno Mung Kanggo Kowe Sayang
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Sayang 4 Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Sayang 4, lirik Sayang 4 Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Sayang 4, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  33x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram