Lirik lagu Happy Asmara Sayang 12 (nahan Kangen)
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Lungaku Nganti Seprene
Lungaku Pancen Wes Suwe
Kangen Kowe Adoh Panggone
Kangen Anak Lan Bojone

Telung Tahun Dadi Tkw
Sabar Tak Lakoni Dewe
Trenyuh Ati Kroso Kangene
Kangen Anak Sak Dalane

Bojoku Kowe Tresnoku
Anakku Kowe Sayangku
Sabar Aku Kudu Sabar
Pengen Ketemu Sedelo Wae

Bojoku Kowe Tresnoku
Anakku Kowe Sayangku
Sabar Aku Kudu Sabar
Pengen Ketemu Sedelo Wae

Telung Tahun Dadi Tkw
Sabar Tak Lakoni Dewe
Trenyuh Ati Kroso Kangene
Kangen Anak Sak Dalane

Bojoku Kowe Tresnoku, Anakku Kowe Sayangku
Sabar Aku Kudu Sabar, Pengen Ketemu Sedelo Wae
Bojoku Kowe Tresnoku, Anakku Kowe Sayangku
Sabar Aku Kudu Sabar, Pengen Ketemu Sedelo Wae, Pengen Ketemu Sedelo Wae
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Sayang 12 (nahan Kangen) Happy Asmara, lirik lagu Happy Asmara Sayang 12 (nahan Kangen), lirik Sayang 12 (nahan Kangen) Happy Asmara, lirik Happy Asmara Sayang 12 (nahan Kangen), Kumpulan lirik lagu Happy Asmara terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Happy Asmara terlengkap
  Happy Asmara   Writed by Admin  337x     Monday, 29-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram