Lirik lagu Nella Kharisma Sawangen 2
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Opo Aku Iki Salah
Yen Tresnoku Mung Karo Kowe
Opo Aku Iki Salah
Yen Kangenku Mung Karo Kowe

Nganti Mbrebes Mili Njogo Janji Suci
Nyatane Mbok Sulayani

Sawangen Tresnoku Iki
Kanggo Sopo Kabeh Kuwi Tak Lakoni
Ilang Nyowo Tak Belani, Perih Ati Tak Ikhlasi
Nyatane Saiki Gawe Loro Ati

Opo Aku Iki Salah
Yen Tresnoku Mung Karo Kowe
Opo Aku Iki Salah
Yen Kangenku Mung Karo Kowe

Nganti Mbrebes Mili Njogo Janji Suci
Nyatane Mbok Sulayani

Sawangen Tresnoku Iki
Kanggo Sopo Kabeh Kuwi Tak Lakoni
Ilang Nyowo Tak Belani, Perih Ati Tak Ikhlasi
Nyatane Saiki Gawe Loro Ati, Loro Ati
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Sawangen 2 Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Sawangen 2, lirik Sawangen 2 Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Sawangen 2, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  74x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram