Lirik lagu Nella Kharisma Salahku Dewe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Wes Suwe Sebetulnya Aku Tahu
Sliramu Pancen Tresno Marang Aku
Tetapi Tresnomu Ora Tak Gagas
Dirimu Ku Pandang Sebelah Mata

Saikine Kowe Rabi, Lagi Gelone Atiku
Kenopo Biyen Aku Tolak Katresnanmu

Sekarang Nasi Sudah Jadi Bubur
Atiku Rasane Diiris-iris
Sekarang Aku Kok Koyo Wong Bingung
Rono Rene Ketok-ketokan Sliramu

Saikine Kowe Rabi, Lagi Gelone Atiku
Kenopo Biyen Aku Tolak Katresnanmu

Kuwi Kabeh Amergo Salahku Dewe
Dadi Uwong Kok Senengane Jual Mahal
Menolak Cinta Suci Yang Menghampiriku

Saikine Rono Rene Koyo Wong Gemblung
Batinku Koyo Diremuk-remuk
Tak Dungakno Mugo Kowe Bahagia

Sekarang Nasi Sudah Jadi Bubur
Atiku Rasane Diiris-iris
Sekarang Aku Kok Koyo Wong Bingung
Rono Rene Ketok-ketokan Sliramu

Saikine Kowe Rabi, Lagi Gelone Atiku
Kenopo Biyen Aku Tolak Katresnanmu
Saikine Kowe Rabi, Lagi Gelone Atiku
Kenopo Biyen Aku Tolak Katresnanmu
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Salahku Dewe Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Salahku Dewe, lirik Salahku Dewe Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Salahku Dewe, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  85x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram