Lirik lagu Via Vallen Resiko Dadi Penyanyi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kok Koyok Ngene
Malah Abot Sanggane
Dadi Penyanyi Penyanyi Panggung Ghede

Kadang Muleh Isuk
Kowe Lek Ngenteni Nganti Ngantuk
Nangeng Awakmu Tetep Setia Menunggu

Sak Bendinane Aku Mung Dadi Bejamu
Mergo Atine Dipendem Roso Cemburu
Kadang Kowe Sensi Yen Aku Dicipika Cipiki
Sabar Sayang Dirimu Selalu Di Hati

Senajan Ku Rak Kuat Nangeng Kowe Wegah Sambat
Mergo Tresamu Sing Tulus Bakal Tak Pendem Ning Ati
Mungkin Wes Ngene Dalane Aku Urip Karo Kowe
Bakal Tak Lakoni Wae Sing Penting Tentrem Atine

Mergo Tresnaku Ro Kowe Tambah Dino Tambah Jeru
Wes Tak Pendemke Ning Ati Resiko Dadi Penyanyi

Sak Bendinane Aku Mung Dadi Bejamu
Mergo Atine Dipendem Roso Cemburu
Kadang Kowe Sensi Yen Aku Dicipika Cipiki
Sabar Sayang Dirimu Selalu Di Hati

Senajan Ku Rak Kuat Nangeng Kowe Wegah Sambat
Mergo Tresamu Sing Tulus Bakal Tak Pendem Ning Ati
Mungkin Wes Ngene Dalane Aku Urip Karo Kowe
Bakal Tak Lakoni Wae Sing Penting Tentrem Atine
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Resiko Dadi Penyanyi Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Resiko Dadi Penyanyi, lirik Resiko Dadi Penyanyi Via Vallen, lirik Via Vallen Resiko Dadi Penyanyi, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  227x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram