Lirik lagu Nella Kharisma Ra Nyampek Tresnane
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Rumongso Salah
Ora Ngerti Yen Mbok Tresnani
Nganti Saiki Sik Tas Tak Getuni
Nyapo Biyene Kowe
Meneng Wae Ra Gelem Mengo
Mergo Tresnoku Karo Kowe Podo

Aku Tresno Kowe
Jujur Aku Yo Sayang Kowe

Biyen Nuruti Isin
Kate Ngomong Ra Wani
Jebule Saiki Kok Sik Tas Tak Getuni
Basan Kowe Wis Lungo
Aku Sik Tas Keroso
Tresnaku Gur Kari Cerito

Gur Iso Kangen
Gur Katon Katonen
Mergo Aku Neng Kowe
Ra Nyampek Tresnane

Aku Rumongso Salah
Ora Ngerti Yen Mbok Tresnani
Nganti Saiki Sik Tas Tak Getuni
Nyapo Biyene Kowe
Meneng Wae Ra Gelem Mengo
Mergo Tresnoku Karo Kowe Podo

Aku Tresno Kowe
Jujur Aku Yo Sayang Kowe

Biyen Nuruti Isin
Kate Ngomong Ra Wani
Jebule Saiki Kok Sik Tas Tak Getuni
Basan Kowe Wis Lungo
Aku Sik Tas Keroso
Tresnaku Gur Kari Cerito

Biyen Nuruti Isin
Kate Ngomong Ra Wani
Jebule Saiki Kok Sik Tas Tak Getuni
Basan Kowe Wis Lungo
Aku Sik Tas Keroso
Tresnaku Gur Kari Cerito

Gur Iso Kangen
Gur Katon Katonen
Mergo Aku Neng Kowe
Ra Nyampek Tresnane
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Ra Nyampek Tresnane Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Ra Nyampek Tresnane, lirik Ra Nyampek Tresnane Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Ra Nyampek Tresnane, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  77x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram