Lirik lagu Nella Kharisma Ra Jodo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Maafkanku Kali Ini Harus Pergi
Meninggalkan Kamu Yang Aku Sayangi
Banyu Moto Iki Mili Nguras Ati
Kelingan Tresnoku Ora Direstui

Mama Papa Maafkan Aku Yang Tak Bisa
Membawa Calon Mantumu Muleh
Mergo Anakmu Iki Ra Diparingi Restu
Marang Calon Besanmu

Sak Tenane Ati Iki Loro Loro Loro
Cintaku Terhalang Oleh Restune Wong Tuwo
Jarene Janjimu Urip Bareng Nganti Bongko
Nyatane Sak Iki Kowe Digondol Wong Liyo

Nyesek Jejeg Nong Ati Nyekseni Kowe Rabi
Lilo Dadi Dedungo Ngarep Tekanmu Dadi Dudo

Karepe Ati Tetep Ngelakoni Masio Ra Direstui
Tapine Kowe Wedi Mengko Di Cap Anak Ra Berbakti
Yen Pancen Ngono Anane Abote Sing Keroto Iki
Kersane Isun Byaen Hang Nyonggo Ugo Deweni

Maafkanku Kali Ini Harus Pergi
Meninggalkan Kamu Yang Aku Sayangi
Banyu Moto Iki Mili Nguras Ati
Kelingan Tresnoku Ora Direstui

Mama Papa Maafkan Aku Yang Tak Bisa
Membawa Calon Mantumu Muleh
Mergo Anakmu Iki Ra Diparingi Restu
Marang Calon Besanmu

Sak Tenane Ati Iki Loro Loro Loro
Cintaku Terhalang Oleh Restune Wong Tuwo
Jarene Janjimu Urip Bareng Nganti Bongko
Nyatane Sak Iki Kowe Digondol Wong Liyo

Nyesek Jejeg Nong Ati Nyekseni Kowe Rabi
Lilo Dadi Dedungo Ngarep Tekanmu Dadi Dudo

Karepe Ati Tetep Ngelakoni Masio Ra Direstui
Tapine Kowe Wedi Mengko Di Cap Anak Ra Berbakti
Yen Pancen Ngono Anane Abote Sing Keroto Iki
Kersane Isun Byaen Hang Nyonggo Ugo Deweni

Maafkanku Kali Ini Harus Pergi, Meninggalkan Kamu Yang Aku Sayangi
Banyu Moto Iki Mili Nguras Ati, Kelingan Tresnoku Ora Direstui
Maafkanku Kali Ini Harus Pergi, Meninggalkan Kamu Yang Aku Sayangi
Banyu Moto Iki Mili Nguras Ati, Kelingan Tresnoku Ora Direstui
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Ra Jodo Nella Kharisma, lirik lagu Nella Kharisma Ra Jodo, lirik Ra Jodo Nella Kharisma, lirik Nella Kharisma Ra Jodo, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nella Kharisma terlengkap
  Nella Kharisma   Writed by Admin  75x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram