Lirik lagu Denny Caknan Proliman Joyo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Gemerlape Lintang Wengi Iki Sing Tak Sawang
Ngelingke Aku Marang Sliramu

Bebarengan Nyawiji, Ono Ning Kutho Iki
Njogo Roso, Ngukir Tresno Ning Ati
Ora Bakal Lali, Ungo Iki Kanggo Sliramu
Mugo Iso Dadi Pengarepanku

Ananging Saiki, Bedo Sing Tak Lakoni
Kowe Lungo, Ninggal Loro, Kabeh Wis Mbok Blenjani.

Proliman Joyo Ninggalke Cerito Loro
Sampek Ati Sliramu Ninggalke Aku
Aku Ning Kene, Nguatke Ati
Ngempet Eluh Tangis Sing Ra Iso Tak Apusi

Cukup Kuberkorban, Cukup Aku Bertahan
Gede Egomu Sing Ngambyarke Kabeh Impian
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Proliman Joyo Denny Caknan, lirik lagu Denny Caknan Proliman Joyo, lirik Proliman Joyo Denny Caknan, lirik Denny Caknan Proliman Joyo, Kumpulan lirik lagu Denny Caknan terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Denny Caknan terlengkap
  Denny Caknan   Writed by Admin  104x     Saturday, 22-08-2020
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu