Lirik lagu Nunung Alvi Pengen Dikelon
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Nudua Sedina Ping Pitu
Wong Lanang Ora Bakal Ngaku
Najan Iya Doyan Demenan
Di Tuduh Malah Ngajak Tukaran

Ning Umah Di Anggepe Setamplat
Sore Teka Ganti Klambi Mangkat
Rasa Jenuh Yen Bengi Nunggu
Sering Nangis Sejerone Klambu
Wong Lanang Ning Kula Ora Nafsu

Reff:
Apa Laki Wes Bosen
Apa Wes Ora Demen
Apa Pengen Luruh Sega Sing Pulen

Kadang Sering Ketuwon
Sering Nangis Ning Waton
Duh Ngenese Lamon Wes Pengen Kelon
Kula Pengen Ketunggon
Pengen Ngedeng Ning Pangkon

Ning Umah Di Anggepe Setamplat
Sore Teka Ganti Klambi Mangkat
Rasa Jenuh Yen Bengi Nunggu
Sering Nangis Sejerone Klambu
Wong Lanang Ning Kula Ora Nafsu

Reff:
Apa Laki Wes Bosen
Apa Wes Ora Demen
Apa Pengen Luruh Sega Sing Pulen

Kadang Sering Ketuwon
Sering Nangis Ning Waton
Duh Ngenese Lamon Wes Pengen Kelon
Kula Pengen Ketunggon
Pengen Ngedeng Ning Pangkon

Nudua Sedina Ping Pitu
Wong Lanang Ora Bakal Ngaku
Najan Iya Doyan Demenan
Di Tuduh Malah Ngajak Tukaran

Ning Umah Di Anggepe Setamplat
Sore Teka Ganti Klambi Mangkat
Rasa Jenuh Yen Bengi Nunggu
Sering Nangis Sejerone Klambu
Wong Lanang Ning Kula Ora Nafsu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Pengen Dikelon Nunung Alvi, lirik lagu Nunung Alvi Pengen Dikelon, lirik Pengen Dikelon Nunung Alvi, lirik Nunung Alvi Pengen Dikelon, Kumpulan lirik lagu Nunung Alvi terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nunung Alvi terlengkap
  Nunung Alvi   Writed by Admin  335x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram