Lirik lagu Nunung Alvi Pengen Dikelon
Nudua Sedina Ping Pitu
Wong Lanang Ora Bakal Ngaku
Najan Iya Doyan Demenan
Di Tuduh Malah Ngajak Tukaran

Ning Umah Di Anggepe Setamplat
Sore Teka Ganti Klambi Mangkat
Rasa Jenuh Yen Bengi Nunggu
Sering Nangis Sejerone Klambu
Wong Lanang Ning Kula Ora Nafsu

Reff:
Apa Laki Wes Bosen
Apa Wes Ora Demen
Apa Pengen Luruh Sega Sing Pulen

Kadang Sering Ketuwon
Sering Nangis Ning Waton
Duh Ngenese Lamon Wes Pengen Kelon
Kula Pengen Ketunggon
Pengen Ngedeng Ning Pangkon

Ning Umah Di Anggepe Setamplat
Sore Teka Ganti Klambi Mangkat
Rasa Jenuh Yen Bengi Nunggu
Sering Nangis Sejerone Klambu
Wong Lanang Ning Kula Ora Nafsu

Reff:
Apa Laki Wes Bosen
Apa Wes Ora Demen
Apa Pengen Luruh Sega Sing Pulen

Kadang Sering Ketuwon
Sering Nangis Ning Waton
Duh Ngenese Lamon Wes Pengen Kelon
Kula Pengen Ketunggon
Pengen Ngedeng Ning Pangkon

Nudua Sedina Ping Pitu
Wong Lanang Ora Bakal Ngaku
Najan Iya Doyan Demenan
Di Tuduh Malah Ngajak Tukaran

Ning Umah Di Anggepe Setamplat
Sore Teka Ganti Klambi Mangkat
Rasa Jenuh Yen Bengi Nunggu
Sering Nangis Sejerone Klambu
Wong Lanang Ning Kula Ora Nafsu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Pengen Dikelon Nunung Alvi, lirik lagu Nunung Alvi Pengen Dikelon, lirik Pengen Dikelon Nunung Alvi, lirik Nunung Alvi Pengen Dikelon, Kumpulan lirik lagu Nunung Alvi terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nunung Alvi terlengkap
  Nunung Alvi   Writed by Admin  35x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram