Lirik lagu Nunung Alvi Kegawa Mimpi
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sun Tangi Ning Wayah Bengi
Ngelilir Kegawa Ngimpi
Sun Dodok Jentul Nglamun Dewekan
Pikiran Bayangan Ora Karuan

Sun Krungu Suarane Tembang
Tembang Bengi Sepine Ngalam
Kembang Mawar Dadi Tilam Katresna
Kelingan Waktune Anyar Kawinan

Reff:
Ora Tek Sangka Yen Arep Bakal Pisahan
Ora Tek Duga Yen Bakal Gawe Kecewa

Ora Tek Sangka Yen Arep Bakal Pisahan
Ora Tek Duga Yen Bakal Gawe Kecewa
Abang Abang Gula Aren
Bli Kegembang Senajan Ngejaki Balen

Sun Krungu Suarane Tembang
Tembang Bengi Sepine Ngalam
Kembang Mawar Dadi Tilam Katresna
Kelingan Waktune Anyar Kawinan

Reff:
Ora Tek Sangka Yen Arep Bakal Pisahan
Ora Tek Duga Yen Bakal Gawe Kecewa

Ora Tek Sangka Yen Arep Bakal Pisahan
Ora Tek Duga Yen Bakal Gawe Kecewa
Abang Abang Gula Aren
Bli Kegembang Senajan Ngejaki Balen

Sun Tangi Ning Wayah Bengi
Ngelilir Kegawa Ngimpi
Sun Dodok Jentul Nglamun Dewekan
Pikiran Bayangan Ora Karuan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Kegawa Mimpi Nunung Alvi, lirik lagu Nunung Alvi Kegawa Mimpi, lirik Kegawa Mimpi Nunung Alvi, lirik Nunung Alvi Kegawa Mimpi, Kumpulan lirik lagu Nunung Alvi terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nunung Alvi terlengkap, Download Lirik Lagu Kegawa Mimpi Nunung Alvi, Chord dan Lirik Lagu Kegawa Mimpi Nunung Alvi, Terjemahan Lirik Lagu Kegawa Mimpi Nunung Alvi,Nunung Alvi - Lirik Lagu Kegawa Mimpi, Profil Nunung Alvi dan Lagu Kegawa Mimpi, Genre - Lirik Lagu Kegawa Mimpi Nunung AlviKegawa Mimpi
  Nunung Alvi   Writed by Admin  613x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram