Lirik lagu Nunung Alvi Laklakane Naga
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Senajan Kang Ireng Kulite
Senajana Wong Ora Due
Sun Nrima Apa Anane
Yen Wong Demen Langka Padane

Senajan Manjing Ning Leng Semut
Kula Pasrah Arepan Nurut
Senajan Laklakane Naga
Demi Cinta Kula Nerima

Reff:
Suka Duka Suka Duka Suka
Kula Wong Lagi Tresna
Yen Mangkat Tek Tiburi
Ning Warung Tek Tiburi
Mendi Bae Tek Tiburi

Jati Jati Barang Jati Jati Sawit
Ngalore Desa Plumbon
Lamon Kakang Sayang Najan Bli Due Duit
Padu Asal Kelakon
Padu Asal Kula Kelakon

Senajan Manjing Ning Leng Semut
Kula Pasrah Arepan Nurut
Senajan Laklakane Naga
Demi Cinta Kula Nerima

Reff:
Suka Duka Suka Duka Suka
Kula Wong Lagi Tresna
Yen Mangkat Tek Tiburi
Ning Warung Tek Tiburi
Mendi Bae Tek Tiburi

Jati Jati Barang Jati Jati Sawit
Ngalore Desa Plumbon
Lamon Kakang Sayang Najan Bli Due Duit
Padu Asal Kelakon
Padu Asal Kula Kelakon

Senajan Kang Ireng Kulite
Senajana Wong Ora Due
Sun Nrima Apa Anane
Yen Wong Demen Langka Padane
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Laklakane Naga Nunung Alvi, lirik lagu Nunung Alvi Laklakane Naga, lirik Laklakane Naga Nunung Alvi, lirik Nunung Alvi Laklakane Naga, Kumpulan lirik lagu Nunung Alvi terlengkap, Kumpulan lirik lagu terlengkap, Kumpulan lirik lagu Nunung Alvi terlengkap
  Nunung Alvi   Writed by Admin  268x     Wednesday, 08-05-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram