Lirik lagu Desy Paraswati Kang Kaji Gaul
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Keceluk Kang Kaji Gaul
Esuk Esuk Manggul Pacul Muter Ngidul
Teka Tanggul Liren Njentul
Udud Ngempul Ndodoke Ngadepi Gendul

Nyengkelang Gawa Pedangan
Celana Komprang Nganggone Cotom Lakenan
Rupane Mah Wis Janjian
Karo Rangda Ning Tanggul Kali Bengawan

Reff:

Suwe Suwe Curiga
Kaji Wadon Nakoni Nota
Duit Modal Nggo Ngorea
Entok Kanggo Torog Rangda

Paling Gan Kaji Lanang
Solot Milih Kipimian
Pinter Nyogok Ning Pawongan
Ning Sawah Aman Demenan

Nyengkelang Gawa Pedangan
Celana Komprang Nganggone Cotom Lakenan
Rupane Mah Wis Janjian
Karo Rangda Ning Tanggul Kali Bengawan

Suwe Suwe Curiga
Kaji Wadon Nakoni Nota
Duit Modal Nggo Ngorea
Entok Kanggo Torog Rangda

Paling Gan Kaji Lanang
Solot Milih Kipimian
Pinter Nyogok Ning Pawongan
Ning Sawah Aman Demenan

Keceluk Kang Kaji Gaul
Esuk Esuk Manggul Pacul Muter Ngidul
Teka Tanggul Liren Njentul
Udud Ngempul Ndodoke Ngadepi Gendul

Nyengkelang Gawa Pedangan
Celana Komprang Nganggone Cotom Lakenan
Rupane Mah Wis Janjian
Karo Rangda Ning Tanggul Kali Bengawan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Kang Kaji Gaul Desy Paraswati, lirik lagu Desy Paraswati Kang Kaji Gaul, lirik Kang Kaji Gaul Desy Paraswati, lirik Desy Paraswati Kang Kaji Gaul, Kumpulan lirik lagu Desy Paraswati terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Desy Paraswati terlengkap
  Desy Paraswati   Writed by Admin  870x     Sunday, 17-04-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram