Lirik lagu Arlida Putri Lali Bojo
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Mas Opo Kowe Wes Lali Karo Bojomu
Mas Opo Kowe Wes Lali Karo Omahmu

Aku Ngenteni Kowe
Ku Mbok Cangar Neng Kene
Dek Kene Koe Eling
Iki Wayahe Muleh

Mas Opo’o Kowe Berubah Karo Sayangmu
Mas Opo’o Kowe Berubah Karo Sikapmu

Opo Memang Wes Ono
Ati Karo Wong Liyo
Sakjane Kurang Opo
Nggonku Ngerteni Tresno

Mas Aku Ngerti Kau Berubah
Aku Ngerti Kau Tak Sayang
Melupakan Cinta Kita

Mas Masio Aku Ra Lilo
Kowe Karo Wadon Liyo
Gawe Gelo Atiku Mas Kowe Tego

Sakjane Loro Ning Atiku
Tapi Aku Tetap Akan Selalu Menunggu
Sakjane Loro Ning Rogoku
Tapi Aku Tetap Akan Selalu Denganmu

Opo Memang Wes Ono Ati Karo Wong Liyo
Sakjane Kurang Opo Nggonku Ngerteni Tresno

Mas Aku Ngerti Kau Berubah
Aku Ngerti Kau Tak Sayang Melupakan Cinta Kita
Mas Masio Aku Ra Lilo Kowe Karo Wadon Liyo
Gawe Gelo Atiku Mas Kowe Tego

Sakjane Loro Ning Atiku
Tapi Aku Tetap Akan Selalu Menunggu
Sakjane Loro Ning Rogoku
Tapi Aku Tetap Akan Selalu Denganmu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Lali Bojo Arlida Putri, lirik lagu Arlida Putri Lali Bojo, lirik Lali Bojo Arlida Putri, lirik Arlida Putri Lali Bojo, Kumpulan lirik lagu Arlida Putri terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Arlida Putri terlengkap
  Arlida Putri   Writed by Admin  66x     Saturday, 16-04-2022
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram