Lirik lagu Via Vallen Pantai Baron
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Semburat Layung Sore,
Ono Langit Siring Kulon
Katon Endah Sesawangan,
Segoro Kidul Pantai Mbaron

Kowe Lan Aku Sak Kloro
Lungguh Jejer Sesandhingan
Prau Sampan, Nggo Sandharan
Nglaras Endahe Kahanan

Kenangan Kuwi, Aku Ra Bakal Lali
Naliko Marang Kowe Ngucap
Janji Setyo, Marang Aku, Kucap Ing Lathimu
Mugo-mugo Ora Lamis
Tulus Soko Atimu
Aku Ndungo

Derese Uluhku, Nelesi Dadaku
Aku Wedi Sliramu Ninggal Aku

Dene Katresnanmu, Tulus Kanggo Aku
Aku Ora Mentolo, Gawe Loro Lan Kuciwane
Ati Iki, Kang Nyawiji, Prasetyo Ing Janji
Mring Sliramu, Kekasihku, Nganti Akhir Hayatku

Kowe Lan Aku Sak Kloro
Lungguh Jejer Sesandhingan
Prau Sampan, Nggo Sandharan
Nglaras Endahe Kahanan

Kenangan Kuwi, Aku Ra Bakal Lali
Naliko Marang Kowe Kucap

Janji Setyo Marang Aku, Kucap Ing Lathimu
Mugo-mugo Ora Lamis
Tulus Soko Atimu
Aku Ndungo

Derese Uluhku, Nelesi Dadaku
Aku Wedi Sliramu Ninggal Aku

Dene Katresnanmu, Tulus Kanggo Aku
Aku Ora Mentolo, Gawe Loro Lan Kuciwane

Ati Iki, Kang Nyawiji, Prasetyo Ing Janji
Mring Sliramu, Kekasihku, Nganti Akhir Hayatku
Janji Setyo Marang Aku, Kucap Ing Lathimu
Mugo-mugo Ora Lamis
Tulus Soko Atimu

Ati Iki Kang Nyawiji Prasetyo Ing Janji
Mring Sliramu Kekasihku Nganti Akhir Hayatku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Pantai Baron Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Pantai Baron, lirik Pantai Baron Via Vallen, lirik Via Vallen Pantai Baron, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  276x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu