Lirik lagu Via Vallen Pantai Baron
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Semburat Layung Sore,
Ono Langit Siring Kulon
Katon Endah Sesawangan,
Segoro Kidul Pantai Mbaron

Kowe Lan Aku Sak Kloro
Lungguh Jejer Sesandhingan
Prau Sampan, Nggo Sandharan
Nglaras Endahe Kahanan

Kenangan Kuwi, Aku Ra Bakal Lali
Naliko Marang Kowe Ngucap
Janji Setyo, Marang Aku, Kucap Ing Lathimu
Mugo-mugo Ora Lamis
Tulus Soko Atimu
Aku Ndungo

Derese Uluhku, Nelesi Dadaku
Aku Wedi Sliramu Ninggal Aku

Dene Katresnanmu, Tulus Kanggo Aku
Aku Ora Mentolo, Gawe Loro Lan Kuciwane
Ati Iki, Kang Nyawiji, Prasetyo Ing Janji
Mring Sliramu, Kekasihku, Nganti Akhir Hayatku

Kowe Lan Aku Sak Kloro
Lungguh Jejer Sesandhingan
Prau Sampan, Nggo Sandharan
Nglaras Endahe Kahanan

Kenangan Kuwi, Aku Ra Bakal Lali
Naliko Marang Kowe Kucap

Janji Setyo Marang Aku, Kucap Ing Lathimu
Mugo-mugo Ora Lamis
Tulus Soko Atimu
Aku Ndungo

Derese Uluhku, Nelesi Dadaku
Aku Wedi Sliramu Ninggal Aku

Dene Katresnanmu, Tulus Kanggo Aku
Aku Ora Mentolo, Gawe Loro Lan Kuciwane

Ati Iki, Kang Nyawiji, Prasetyo Ing Janji
Mring Sliramu, Kekasihku, Nganti Akhir Hayatku
Janji Setyo Marang Aku, Kucap Ing Lathimu
Mugo-mugo Ora Lamis
Tulus Soko Atimu

Ati Iki Kang Nyawiji Prasetyo Ing Janji
Mring Sliramu Kekasihku Nganti Akhir Hayatku
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Pantai Baron Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Pantai Baron, lirik Pantai Baron Via Vallen, lirik Via Vallen Pantai Baron, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap, Download Lirik Lagu Pantai Baron Via Vallen, Chord dan Lirik Lagu Pantai Baron Via Vallen, Terjemahan Lirik Lagu Pantai Baron Via Vallen,Via Vallen Dangdut - Lirik Lagu Pantai Baron, Profil Via Vallen dan Lagu Pantai Baron, Genre Dangdut - Lirik Lagu Pantai Baron Via VallenPantai Baron
  Via Vallen   Writed by Admin  4341x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram