Lirik lagu Vita Alvia Nikung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sun Kirimaken Gending Iki Kanggo Riko
Hang Bengen Wis Tau Nyuguji Roso
Isun Ngarepaken Awak Riko Hang Ring Kono
Biso Nemu Ganti Lan Biso Lilo

Salah Isun Otal Ngumbar Roso
Kadung Gedigi Kari Getun Ring Ati

Apuwo Bengen Riko Isun Biso Welas
Sampek Saiki Rasane Sing Biso Waras
Kekarepan Ati Sing Biso Sun Adangi
Saiki Getun Angel Dung Ngelali

Mung Siji Hang Sun Njaluk Teko Riko
Lilakno Isun Disanding Wong Liyo
Mung Kari Roso Getun Hang Sun Gowo
Wis Gawe Getuh Lan Nyangoni Riko Loro


Apuwo Bengen Riko Isun Biso Welas
Sampek Saiki Rasane Sing Biso Waras
Kekarepan Ati Sing Biso Sun Adangi
Saiki Getun Angel Dung Ngelali

Mung Siji Hang Sun Njaluk Teko Riko
Lilakno Isun Disanding Wong Liyo
Mung Kari Roso Getun Hang Sun Gowo
Wis Gawe Getuh Lan Nyangoni Riko Loro

Mung Siji Hang Sun Njaluk Teko Riko
Lilakno Isun Disanding Wong Liyo
Mung Kari Roso Getun Hang Sun Gowo
Wis Gawe Getuh Lan Nyangoni Riko Loro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Nikung Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Nikung, lirik Nikung Vita Alvia, lirik Vita Alvia Nikung, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap
  Vita Alvia   Writed by Admin  245x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram