Lirik lagu Vita Alvia Nikung
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Sun Kirimaken Gending Iki Kanggo Riko
Hang Bengen Wis Tau Nyuguji Roso
Isun Ngarepaken Awak Riko Hang Ring Kono
Biso Nemu Ganti Lan Biso Lilo

Salah Isun Otal Ngumbar Roso
Kadung Gedigi Kari Getun Ring Ati

Apuwo Bengen Riko Isun Biso Welas
Sampek Saiki Rasane Sing Biso Waras
Kekarepan Ati Sing Biso Sun Adangi
Saiki Getun Angel Dung Ngelali

Mung Siji Hang Sun Njaluk Teko Riko
Lilakno Isun Disanding Wong Liyo
Mung Kari Roso Getun Hang Sun Gowo
Wis Gawe Getuh Lan Nyangoni Riko Loro


Apuwo Bengen Riko Isun Biso Welas
Sampek Saiki Rasane Sing Biso Waras
Kekarepan Ati Sing Biso Sun Adangi
Saiki Getun Angel Dung Ngelali

Mung Siji Hang Sun Njaluk Teko Riko
Lilakno Isun Disanding Wong Liyo
Mung Kari Roso Getun Hang Sun Gowo
Wis Gawe Getuh Lan Nyangoni Riko Loro

Mung Siji Hang Sun Njaluk Teko Riko
Lilakno Isun Disanding Wong Liyo
Mung Kari Roso Getun Hang Sun Gowo
Wis Gawe Getuh Lan Nyangoni Riko Loro
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Tutorial blokir koneksi ke WhatsApp saat bermain game
Tags :
lirik lagu Nikung Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Nikung, lirik Nikung Vita Alvia, lirik Vita Alvia Nikung, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap
  Vita Alvia   Writed by Admin  136x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram
Fix It Android Studio Please Sign In Via The Opened Browser Linux
Tutorial Install Ssl Gratis
Source Code Marketplace Mirip Bukalapak Gratis
Php Menampilkan File List Dari Folder Disertai Paging
Tutorial Blokir Koneksi Ke WhatsApp Saat Bermain Game
Contoh Penggunaan Mysqli Database Php Native (CRUD)
Belajar Membuat Extensi Google Chrome
Perbaiki Error UNEXPECTED INCONSISTENCY; RUN Fsck MANUALLY Pada Linux Ubuntu