Lirik lagu Via Vallen Ora Biso Turu
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Kekes Hawaning Wengi Sakwise Udan
Luweh Kekes Jeroning Ati Adoh Lan Tresnomu
Tapakku Tapakmu Nandes Ing Dalanan
Dalan Tepi Dalan Tresnoku

Opo Pancen Sliramu Wes Ra Kelingan
Nalikane Lintang-lintang Sumebar Ing Tawang
Nginjen Aku Lan Sliramu Pepasihan
Langit Sepi Ngedah Kenangan

Aku Ra Biso Turu Wengi Trusu Mlaku
Kangen Kang Ngemuli Ati Malah Soyo Dadi
Ngendem Pikiranku Mung Mergo Sliramu
Ora Bakal Mari Yen Sliramu Durung Ono Ning Sandingku

Kekes Hawaning Wengi Sakwise Udan
Luweh Kekes Jeroning Ati Adoh Lan Tresnomu
Tapakku Tapakmu Nandes Ing Dalanan
Dalan Tepi Dalan Tresnoku

Opo Pancen Sliramu Wes Ra Kelingan
Nalikane Lintang-lintang Sumebar Ing Tawang
Nginjen Aku Lan Sliramu Pepasihan
Langit Sepi Ngedah Kenangan

Aku Ra Biso Turu Wengi Trusu Mlaku
Kangen Kang Ngemuli Ati Malah Soyo Dadi
Ngendem Pikiranku Mung Mergo Sliramu
Ora Bakal Mari Yen Sliramu Durung Ono Ning Sandingku
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Download versi mp3
Loading...
 
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Tags :
lirik lagu Ora Biso Turu Via Vallen, lirik lagu Via Vallen Ora Biso Turu, lirik Ora Biso Turu Via Vallen, lirik Via Vallen Ora Biso Turu, Kumpulan lirik lagu Via Vallen terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Via Vallen terlengkap
  Via Vallen   Writed by Admin  63x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram