Lirik lagu Gilga Sahid Manot
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
*
Aku sayang koe , tapi loe sayang dek e
Loro atiku mbok sia sia ne
Kadung nibo nangi
Merjuangne kowe kui
Nanging nyatane kowe golek pengganti

**
Getun rasane , wes tak upayakne
Ginio kok koyo ngene akhire

Reff:
Sedih mbok tinggal lungo
Karepku yo wes rapopo
Ning nyatane saben wengi
Aku sek kerep ngimpeni
Iki lagu teko ati dudu cerito ngapusi
Jujur tresnoku seh gedi
Tulung ngertenono aku sayang
Tresnoku tenanan dudu mung dinggo dolanan
Sumpah aku seh tresno sliraku
Tapi tresnomu dudu nggo aku

Interload:
Aku pengene ro kowe
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)


Tags :
lirik lagu Manot Gilga Sahid, lirik lagu Gilga Sahid Manot, lirik Manot Gilga Sahid, lirik Gilga Sahid Manot, Kumpulan lirik lagu Gilga Sahid terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Gilga Sahid terlengkap, Download Lirik Lagu Manot Gilga Sahid, Chord dan Lirik Lagu Manot Gilga Sahid, Terjemahan Lirik Lagu Manot Gilga Sahid,Gilga Sahid Dangdut - Lirik Lagu Manot, Profil Gilga Sahid dan Lagu Manot, Genre Dangdut - Lirik Lagu Manot Gilga SahidManot
  Gilga Sahid   Writed by Admin  1161x     Wednesday, 06-09-2023
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram