Lirik lagu Vita Alvia Ojo Digantung
Duh Riko Hang Sun Angen
Duh Riko Hang Sun Impi
Sing Ono Hang Biso Ngganteni
Welas Iki Kabeh Yo Mung Kanggo Riko

Sun Jaluk Riko Ngertio
Kadung Isun Demen Ambi Riko
Wis Tah Uwis Wis Tah Ojo Suwi-suwi
Gancange Trimoen Welas Iki

Isun Mung Welas Nong Riko
Isun Pingin Nyanding Riko
Wis Jeru Roso Hang Sun Songgo
Njaluk Tolong Ojo Riko Gantung

Mergane Ati Iki Wis Sing Serantan
Pingin Urip Bareng Keloronan
Mergane Ati Iki Wis Sing Serantan
Pingin Urip Bareng Keloronan

Duh Riko Hang Sun Angen
Duh Riko Hang Sun Impi
Sing Ono Hang Biso Ngganteni
Welas Iki Kabeh Yo Mung Kanggo Riko

Sun Jaluk Riko Ngertio
Kadung Isun Demen Ambi Riko
Wis Tah Uwis Wis Tah Ojo Suwi-suwi
Gancange Trimoen Welas Iki

Isun Mung Welas Nong Riko
Isun Pingin Nyanding Riko
Wis Jeru Roso Hang Sun Songgo
Njaluk Tolong Ojo Riko Gantung

Mergane Ati Iki Wis Sing Serantan
Pingin Urip Bareng Keloronan
Mergane Ati Iki Wis Sing Serantan
Pingin Urip Bareng Keloronan

Isun Mung Welas Nong Riko
Isun Pingin Nyanding Riko
Wis Jeru Roso Hang Sun Songgo
Njaluk Tolong Ojo Riko Gantung

Mergane Ati Iki Wis Sing Serantan
Pingin Urip Bareng Keloronan
Mergane Ati Iki Wis Sing Serantan
Pingin Urip Bareng Keloronan
Download aplikasi lirik lagu terlengkap < Disini >
Full aplikasi lirik lagu dangdut terlengkap < Disini >
Facebook Video downloader, Instagram foto/video downloader, WhatsApp story saver Download aplikasinya < Disini >
Mp3 new pallapa tiket suargo Download disini, Download mp3 new pallapa jihan audy welas hang reng kene
Tags :
lirik lagu Ojo Digantung Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Ojo Digantung, lirik Ojo Digantung Vita Alvia, lirik Vita Alvia Ojo Digantung, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap
  Vita Alvia   Writed by Admin  30x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram