Lirik lagu Vita Alvia Pacar Galak
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)
 
Aku Pergi Ke Pasar, Dapatnya Buah Salak
Ku Gonta Ganti Pacar, Kok Nemunya Yang Galak
Salak’e Salak Sepet, Mergane Iseh Mentah
Uwes Tak Empet Empet, Rasane Ora Betah


Golek Uwoh Melinjo, Nemuno Uwoh Juwet
Yen Mengko Golek Bojo, Aku Emoh Sing Ruwet
Juwet’e Ireng Ireng, Aku Yo Ora Doyan
Yen Duwe Bojo Keren Dinggo Senen Senenan

La Piye Loh Aku Ngene Mbok Seneni
La Piye Loh Aku Ngono Mbok Gremengi
La Piye Loh Yang Dekat Kau Cemburu
La Piye Loh Yang Dekat Kau Curigai

Aku Samar Yen Kowe Dadi Bojoku
Jek Panggah Galak Padaku
Ku Begini Salah, Ku Begitu Salah
Aku Jadi Serba Salah

Kau Cari Masalah Ku Terus Mengalah
Mbok Yo Sadarlah
Duwe Pacar Ayu Sabar Koyo Aku
Kudune Alhamdulillah

Aku Pergi Ke Pasar, Dapatnya Buah Salak
Ku Gonta Ganti Pacar, Kok Nemunya Yang Galak
Salak’e Salak Sepet, Mergane Iseh Mentah
Uwes Tak Empet Empet, Rasane Ora Betah

Golek Uwoh Melinjo, Nemuno Uwoh Juwet
Yen Mengko Golek Bojo, Aku Emoh Sing Ruwet
Juwet’e Ireng Ireng, Aku Yo Ora Doyan
Yen Duwe Bojo Keren Dinggo Senen Senenan

La Piye Loh Aku Ngene Mbok Seneni
La Piye Loh Aku Ngono Mbok Gremengi
La Piye Loh Yang Dekat Kau Cemburu
La Piye Loh Yang Dekat Kau Curigai

Aku Samar Yen Kowe Dadi Bojoku
Jek Panggah Galak Padaku
Ku Begini Salah, Ku Begitu Salah
Aku Jadi Serba Salah

Kau Cari Masalah Ku Terus Mengalah
Mbok Yo Sadarlah
Duwe Pacar Ayu Sabar Koyo Aku
Kudune Alhamdulillah, Kudune Alhamdulillah
Kudune Alhamdulillah
Download aplikasi lirik lagu terlengkap Disini (Android)

Jasa Pembuatan Website, Jasa Pembuatan Aplikasi murah

Tags :
lirik lagu Pacar Galak Vita Alvia, lirik lagu Vita Alvia Pacar Galak, lirik Pacar Galak Vita Alvia, lirik Vita Alvia Pacar Galak, Kumpulan lirik lagu Vita Alvia terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut terlengkap, Kumpulan lirik lagu Dangdut Vita Alvia terlengkap
  Vita Alvia   Writed by Admin  204x     Tuesday, 23-04-2019
Share :
 
Facebook Twitter Google + Linkedin Instagram